Arkadaşlar . Hepimiz sitelerimizde reklam yayınlıyoruz. Ve Reklam yerleşimimiz az olduğundan fazla para kazanamıyoruz. Şimdi vericeğim kodla 1 Reklam Yerleşimine 100 Tane banner koyabileceksiniz ve her gösterimde otomatik kendi değişecek.Kodlara Geçiyorum arkadaşlar.

<script></script>

Bu İlk Kodumuz Arkadaşlar. Bu Kolay Yapıda Bir kod ama daha kapsamlı bir kod isterseniz :

<script>

</script>


Verdiğim kodlar sayesinde 1 Yerleşime 10 - 100 - 1000 tane banner koyabileceksiniz ben kullanıyorum . Sitemde hiç reklam yok ama tanıtım bannerlarımı kullanıyorum degısık degısık.

Kullanımına gecelım. İlk Kod geyet basit bir kod. :D SİTE_URL yazan yere banner a tıklandıgında gıdılıcek site adresini yazıyorsunuz. Banner_URL yazan yerede kullanılacak bannerın resminin urlsini yazıyorsunuz . " banner[number++] = "" " bu tagı ıstedıgınız kadar cogaltıp banner ekleyebılırsınız.

2.Kodun Kullanımı:

[var bannersayısı 6] kodundaki 6 yı cogaltıp daha cok banner ekleyebılırsınız yada daha az. Onu çoğalttıktan sonra bırde banner yerı acmak lazım tabı. O ıslemıde su sekılde yapıcaz arkadaslar.

if (ad==3) {
txt="";
url="http://video.alparslanaydin.com.tr/#/0/5";
alt="Sagopa Kajmer - Sürahi";
banner="http://www.alparslanaydin.com.tr/resim/sagopa.jpg";
width="247";
height="190";
}


Bu tagı cogaltıp bannerları arttırabılırsınız. kendınıze gore duzenleyın.

Banner yazan yere bannerın url si url yazan yere tıklandıgında gıdılecek sıte urlsi alt yazan yere etıket tarzı bısey :D width = genıslık height = yukseklık .

Kaynak : ÇağlarKeskin.com.tr