-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
Ü** O**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hiç bir şeye yardım etmezler a'dan z'ye siz yaparsınız herşeyi. Ddos saldırısı gelirse ve aşarlarsa hiç sormazlar ufak bir bilgilendirme maili ile suspend atarlar sunucuya. 39 euro kurulum ücreti var ilk etapta. Cpanel whm plesk hiç birini vermezler lisansını kendiniz alıp kendiniz kuracaksınız. Fazla bunalmaya da gelmezler. Türkiye'ye de ayrı bir muamele yapıyorlar gibi bi havaları var. İlk başvuru yaptığımda 4 kere reddedildi. Sonradan onaylandı vs.
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
2015 den beri kendilerini aktif olarak kullanıyoruz. Sorun yaşamadık, yukarıdaki arkadaşın aksine ddos geldiğinde kapanma olmadı ama bilgilendirme maili aldık.
Donanım ve ilk kurulum dışında ücretini ödediğiniz sürece destek verir saatlik 10 euro para vermezseniz destekte yok
Bunlar dışında hetzneri şiddetle tavsiye ederim.
behelit
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Yazılım geliştirme
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hetzner ucuz ve kalitelidir rahatlıkla alabilirsiniz. Arkadaş başvuruda problem yaşamış ancak nedense bende öyle bir şey olmadı kimlik kopyamı gönderdiğim gibi 1 saat içerisinde onaylandı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Henüz bu firmayı denemedim, yakın zamanda denemeyi düşünüyorum fiyatları uygun. Daha çok fiyat/performans açısından güzel görünüyor.
Yalnız şu bilgilendirmeyi yapalım, sitelerinde gelişmiş DDoS koruması olduğunu yazmışlar. Fakat hangi seviyede koruma sağladığını yazmamışlar. (Ya da ben göremedim.) Bu yüzden iletişime geçtiğimde korumanın Application atalarını kapsamadığını söylediler. Yani öyle görünüşte basit seviyede DDoS korumaları var lakin layer7 gibi bir DDoS koruması yok yine onu kendiniz halletmeniz gerekecek. Aksi halde server down.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
web tasarımı
-
-
Ad Soyad
G** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Uzun zamandır kullanıyorum.
İşin türüne-çapına göre VPS ya da dedicated hizmetlerinden faydalandım.
Hiç bir şikayetim olmadı. Sitesinde yazılan dışında gizli ücret vb yok.
Keşke kurulum ücreti almasalar diyebilirim. Ama dediğim gibi hile hurda yok, ne yazdılarsa o.
Onu kabul edip geliyorsun zaten.
Sitede sundukları arayüzler Digital Ocean, Vultr, Linode vb rakiplerine oranla biraz daha sönük ama hizmet stabilitesi tam.