-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci/Çalışan
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
43, (%100)
:D :D :D :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
Adsense Yerleşim ile Kazancını Arttır PM
https://goo.gl/KJ2g4V
JexyR
Codeigniter / Symfony
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yazılım Müh.
-
-
Ad Soyad
K** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Günümüzde özgün yazının adı al 2-3 kelime değiştir oldu özgün. Konu sahibi kardeşime de etme bulma dünyası diyelim. Her ne kadar nasıl çekilir diye sordum desen de kimse bu bilgiye laf olsun diye ulaşmak istemez. Çekmeyi öğrensen ne yapacaksın ? Buradaki insanları saf yerine koyma bence.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
özgün içerik üreten tüm webmasterların ortak sorunu bu.çalan adam çalacaksa ne eder eder bunu çalar.keşke çalmasa.ama caydırıcılık anlamında veya zorlaştırmak anlamında görsellerinize photoshopla düzeltilmesi zor veya imkansız olacak şekilde logo, banner veya linklerinizi ekleyin.en azından kısmende olsa caydırıcı olacaktır.
dem
Durma çalış !
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Elektrik-Elektronik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
benim bir projemi hırsızlar bitirdi 33 tane yayınım vardı 33ünü de noktası,başlığı,resimleri,renklendirmelerine kadar bir hırsız kendi sitesine koydu,bütün sıralamalarda ben ilk 500de bile yokken o şahsın sitesi her aramada ilk ondaydı,bir projem heba olduktan sonra google gibi getir ve dmca kullanmaya başladım diğer projelerimde ancak o projem artık çöp oldu,valla bu işi yapanların bir garibanın malını mülkünü çalan haysiyetsizlerden farkı yoktur.