-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
bu tür şeylerin ileriye yönelik düşünceniz varsa hiç faydası yok bilginiz olsun
antalyaplaket.com / aktifyasafitkal.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Sistem ve Ağ Uzmanı
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ileriye donuk derken anlamadim ? Benim amacim belli bir trafik olussun siteye alexa ve google degerleeim artsin yapmis oldugum seo ayarlari da daha faydali olabilsin. Sonrasinda da organik aramalarda yer alabileyim. Dusuncem bu sekilde, sizce mantikli mi? Bu yolla gelecek hitin zaten geri donusumu olmayacaktir.
Ek Olarak:
fatihalagoz adlı üyeden alıntı
Bu işlem güvenilir sanırım, google tarafından ban yemem herhalde. Amacım google organik aramalarda çıkabilmek için sitenin değerini artıralabilmek. Umarım faydalı olur şimdi deneyeceğim.
Teşekkürler.
Ek Olarak: Aylık 7 Euro' luk üyeliği var, ücreti sorun değil bu paketi alsam faydası olur mu? Yoksa free mi kullanayım.
Hocam Türkiye üzerinden hit çekebiliyor muyuz bu programda. Ben kullanmaya başladım ama Dünya' nın her tarafından hit geliyor. Buna imkan veriyorlar mı?
http://www.maksitasarim.com/
haber58
Doğruluk dost kapısı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
En iyi ziyaretçi ilk siteyi ziyaret ettikden sonra sürekli siteye giren kişidir. Yani sadık müşteri gibi bişey ticaret de ... Yapay yollarla gelen taşıma suya benzer ve değirmeni döndürmez. Siteyi sürekli güncelleyin ve duyurmaya calısın her alanda ...
NETFLIX GURUBUMUZA HEMEN ORTAK OLMAK İÇİN TIKLAYIN
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
28, (%93)
Hocam mantıklı olarak bakarsak Jingling daha önce kullandığım bir program.Alexada ciddi bir düşüş sağlıyor.Fakat gelen hitler karışık geldiğinden yani sadece Türkiye'den gelmiyor zararı olucağını düşünüyorum.Ama bunun gibi organik hit sağlayan arkadaşlar var.Onuda kullandım hiçbir sıkıntı yaşatmıyor.