-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Herkese Merhabalar,
Öncelikle Hosting'den suspended yiyenler ya da sitesi ağırlaşan arkadaşlar genellikle hosting den sorun yaşayip sunucuya geçen arkadaşlar okursa çok sevinirim.(Biraz uzun olabilir ama fayda görürsünüz)
4-5 yıl önce yasadigim olay şuanda başima geldi 2 gün önce burada bir firma kampanya yapmiş YILLIK hosting uygun fiyata alayım dedim pinterest li sitem icin kullanacaktım dedim heralde sorun cikarmaz en fazla günlük trafigi 300-400 ü gecmez. zaten wordpress blog yani ne olabilirki diye düşündüm.(Normalde benim hosting firmam sabittir hosting konusunda aslında bildiginden şaşmayacaksın , tabi kampanya var bide ucuz ya can çekti diyelim :) )
Site daha 1 haftalık degil siteye 100 kişi girmedi tak site gitti :) gidip geliyor agırlasiyor destek talebi açtım dedim 100 tekil trafik bile gelmedi blog sitesi eklenti dahi yok dedim fakat arkadaş şöyle yazdı ; " %100 cpu limitini kullanıyorsunuz böyle devam ederseniz siteniz askıya alınacak,isterseniz sunucu paketlerinede göz atabilirsiniz." şok oldum sitede 100 tekil trafik yok adam sunucudan bahsediyor.direk eski firmamdaki hostingime taşıdım 2 site ekli 1.5k tekil geldi %10 cpu yu geçmedi.
Başlıktada belirttiğim gibi 4-5 yıl önce yine farklı bir firmadan YILLIK hosting almıştım haftalık dahi kullanmadan hosting patladi yine aynisi olunca destek talebine yanıt verdim ben hostingi başka firmaya taşıdım iade şansım var ise iade edin yoksa hostingi kapatın daha bu hostingi kullanmayacağım. 2 gün önce almıştım gelen yanıt : İade hakkınız bulunmamakta isterseniz kapatabilirsiniz şeklinde oldu. Parasında değilim de Memnuniyet yok ise ve işini severek yapmıyorsan hiç yapma yazık. Daha birşey yazmadım işimde olmaz o firma ile.
Diyeceğim o ki (Burada firma ismi vermeyeceğim iyisininde,kötüsününde bazıları reklam v.s der isteyene özelden verebilirim.) 100 tekil hit kaldırmayan hosting , diğer eski firmada inanın günlük 7k tekil trafik kaldırdıgını bilirim ne yavaşlama ne kapanma olmuştur burada anlatmak istediğim
Hostinginiz yetersiz değil , Firmanız YETERSİZ.
Hosting ile günlük 10k trafiği bile geçebilirsiniz yeterki firmanız iyi olsun,hikayemi okudugunuz için teşekkür ederim.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
I** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Buna en büyük örnek kesinlikle Hostazor denen firma. Aslında firma adı vermezdim ama bence hak ediyorlar. Kullanmayın, kullandırtmayın.
alperi
alperperi.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Bilgiişlem
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Sunucu yönetimini bilen webmaster asla hosting kullanmaz. Neden kendini hosting ile sınırlasın ki?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu konuda size katılıyorum.İsmini vermeyeceğim fakat sırf kampanya yaptığı için hosting aldığım bir firmada aynı sorunları yaşadım.Bu konuda biraz araştırma yaptıktan sonra radore,turhost,veridyen tarafının adını çok duydum.Eğer sıkıntı yaşamak istemiyor,olası bir sorunda karşınızda çözüm sunacak birilerini arıyorsanız mutlaka yukarıda saydığım gibi büyük firmalarla çalışmalısınız.
cliaweb
Web Hosting Sağlayıcı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Hosting Sağlayıcısı
-
-
Ad Soyad
R** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Merhabalar,
Her zaman söylediğimiz gibi yıllanmış, 7/24 destek alabileceğiniz, referansı bol şikayeti az firmalar ile çalışmanızı öneririz.
İyi çalışmalar dileriz.
Linux Hosting | Linux Reseller | VPS | VDS https://www.cliaweb.com - İletişim : +90 (850) 885 10 39
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
BİLİŞİM
-
-
Ad Soyad
E** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hozzt,guzelhosting memnun kaldim firmalardir.
vuslatim
www.segemdersnotlari.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Sigortacı
-
-
Ad Soyad
Ö** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
abi alacaksanız narin hostingten alıp arkanıza yaslanacaksınız.. Bende çok yaşadım bu durumları ama sütten dilimiz yandı misali. Narin hosting hem süper kaliteli hemde fiyatı yüksek değil..