DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar Hotfile girdigimde Telif hakları egitimi sayfa yazıyo yani choreme öyle ceviriyo aşagıda soru soruyo ama choreme tam cevirmeyince yanlıs bi adım atarımda hesabım kapanır diye tırstım:)
ingilizceden anlayan bi arkadaş hangi secimleri işaretlememiz gerektigini belirtirse sırayla.. süper olur?
Dedigim sayfa icin giris yapınca istatisliklerim'e tıklıyorum
http://www.hotfile.com/copyright-education.html
böyle biyer açıyor
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Deneme yanılmayla yap dostum. Ben öyle yaptım. Genelde şıkta true kelimesi olanlar doğru cevap oluyor :D :D :D
Are you alright?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bendede çıkmıştı bu ekran paso yanlış işaretliyordum 2-3 tane doğru işaretlediğim çıkıyordu :D ama indirme başına kazancı kapatmışlar premium satma aktif ti en son bende bıraktım orayı hangi adam alır 50 mb yi geçmeyen dosya için premium :D
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
melankolia adlı üyeden alıntı
Bendede çıkmıştı bu ekran paso yanlış işaretliyordum 2-3 tane doğru işaretlediğim çıkıyordu :D ama indirme başına kazancı kapatmışlar premium satma aktif ti en son bende bıraktım orayı hangi adam alır 50 mb yi geçmeyen dosya için premium :D
benim 13,4 dolar vardı ucmus :'(
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bendede sizin kadar vardı benimkide uçtu :D ul.to ile turbobit ten devam ediyorum hatta şuan linkleri yenilemekle uğraşıyor.Birde hotfile bayağı bi dosyalarımı silmiş Allahtan önceden hepsini indirmiştim :D
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
melankolia adlı üyeden alıntı
Bendede sizin kadar vardı benimkide uçtu :D ul.to ile turbobit ten devam ediyorum hatta şuan linkleri yenilemekle uğraşıyor.Birde hotfile bayağı bi dosyalarımı silmiş Allahtan önceden hepsini indirmiştim :D
benim cok yokta yinede var yani.. valla bende para gelcek diye seviniyordum domain parası ordan çıkıyordu gitti okadar para bari olan kadarı gönderselerdi...
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
DeLi1SeY adlı üyeden alıntı
benim cok yokta yinede var yani.. valla bende para gelcek diye seviniyordum domain parası ordan çıkıyordu gitti okadar para bari olan kadarı gönderselerdi...
Keşke... nerede yollayacaklar benimde host domain parası oradan geliyordu :D napalım artık...