lostyazilim

HTML5 videoda beyaz kenar sorunu

2 Mesajlar 401 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

cagatay169 cagatay169 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.01.2017
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Sosyal Medya Yöneticisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** T**
  • Mesajlar 166
  • Beğeniler 118 / 14
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaslar merhaba. Gecen gun html5 player ile ilgili bir video oynatma sorununu buraya yazmistim. O sorunu temayi yeniden yukleyerek cozdum. Suan videolar oynatiliyor. Ancak bazi videolarin alt ve ust kisimlari siyah şerit olmasi gerekirken beyaz serit oluyor. Bu durumda film izlemek acisindan cok kotu. Insanin gozunu yoruyor. Ve kotu bir goruntu. Resim isterseniz eklerim ama muhtemelen siz anlatmak istedigim seyi anladiniz. Sorunun cozumunu bilenler yardim ederse cok sevinirim.

wmaraci
reklam

cagatay169 cagatay169 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.01.2017
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Sosyal Medya Yöneticisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** T**
  • Mesajlar 166
  • Beğeniler 118 / 14
  • Ticaret 0, (%0)
Şöyle mobilden resimleri koyuyorum arkadaşlar. Bazı filmler bu şekilde. Siyah şerit yerine beyaz şerit çıkıyor. Bu durum, mobilde karanlık bir ortamda film izlerken gözü alıyor ve yoruyor. Temanın style dosyasının kodlarını özelden atabilirim isteyenler için. Belki anlayan birileri vardır. Ben 1 - 2 saat uğraştım ama olmadı. İsteyenler için özelden gönderebilirim. Birde temam Tahamata V4 film temasıdır.
(Resmi yeni sekmede açarsanız daha net görebilirsiniz. Bazı filmlerin yan tarafından çıkıyor. Sürekli değişik bölgelerde çıkıyor bu beyaz şeritler. Ancak dediğim gibi bazı filmlerde normal.)

wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al