-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Bankacı
-
-
Ad Soyad
E** L**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Arkadaşlar hatırlarsınız Google ön plana alacak , ön sıralarda değerlendirecek , değerinize değer katacak sizi ayrıcalıklı kılacak vs vs bir ton söylem oldu fakat bir hevesle https protokolüne geçen ilk kişilerden sayılırım bu zamana kadar bir artısını bir hayrını göremedim ben sizlerin fikirleri nelerdir ?
Madem artısı olmayacak neden okadar para verdik :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Siteniz eticaret sitesi değilse gerek yok boşuna almışsınız
krm
Kerem
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
gezgin
-
-
Ad Soyad
K** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sıralamayı tetikleyen bir sürü etken var.
E-ticaret siteleri için SSL bunlardan sadece bir tanesi.
Sıralamayı ne derecede etkileyip etkileyemeyeceğini bilemeyiz.
Ama eminim E-ticaret siteleri için SSL önemli bir konu.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Sabredin, ssl sertifikasi satmak için yapmamışlardır bu furyayi emin olun. Dunyanin birinci önceligi internet ortaminda önce güvenlik ikincisi güvenilir bilgi şu anda. Bence en iyisini yapmışsınız, eksik olacağına fazla olsun.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Prog. / Webmaster
-
-
Ad Soyad
Ü** G**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Şimdi bu bir kriter olabilir, keza kullanıcı güvenliği için zorunlu olan ve bir e-ticaret sitesinin olmazsa olmazları arasında yer alan SSL tabi ki bir etken olacaktır, fakat bu demek değildir ki her sektörde yer alan, e-ticaret ile uzaktan yakından alakası olmayan sitelere, SSL kurulduğunda sıralamalar olumlu etkilenecek, rakipten bir adım önde olunacak. Bu konu daha önce de tartışıldı ve deneme yanılma yapan bütün arkadaşlar olumlu bir dönüşüm alamadılar.
Hala ortalıkta kol gezen bu düşünce bazı kendini bilmez şahısların boş muhabbetinden başka birşey değil. Ürün satışı ile ilgiliyse siteniz, zaten sitenizde olması gereken birşeye ek olarak deneme de yapmış oldunuz hocam, bir kaybınız yok yani, başarılar dilerim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
WEBMASTER
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
%0,2 etkili olduğunu çok sağlam bir kaynaktan öğrendim, fakat ileride önemi arttırılacakmış + SSL'i sadece sıralama için kullanmayın madem ürün satışınız var insanlarda güven uyandırmak için önemli birşey. Hem çok uygun fiyatlılar da var. İsimtescilde şuanda positive comodo ssl 11 dolar :) Görüntü için bile değer bence ;) HTTPS adres çubuğunda yeşil kilit ikonu falan :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Journalist
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
Bende eticaret olmadığı veya arkaplanda korunması gereken bir panel olmadığı süreçlerde gerekli olmadığını düşünüyorum ancak bazı arkadaşlarım SEO açısında yararı olduğunu da belirtmekte.
1 kişi bu mesajı beğendi.