lostyazilim
tr.link

Https dediler bir hayrını göremedik..

12 Mesajlar 1.229 Okunma
lstbozum
tr.link

YazTurkiye YazTurkiye WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Bankacı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** L**
  • Mesajlar 741
  • Beğeniler 323 / 148
  • Ticaret 8, (%100)
Arkadaşlar hatırlarsınız Google ön plana alacak , ön sıralarda değerlendirecek , değerinize değer katacak sizi ayrıcalıklı kılacak vs vs bir ton söylem oldu fakat bir hevesle https protokolüne geçen ilk kişilerden sayılırım bu zamana kadar bir artısını bir hayrını göremedim ben sizlerin fikirleri nelerdir ?

Madem artısı olmayacak neden okadar para verdik :)

wmaraci
reklam

grafen grafen WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 962
  • Beğeniler 23 / 181
  • Ticaret 17, (%100)
Siteniz eticaret sitesi değilse gerek yok boşuna almışsınız

• Üyelik 19.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Bankacı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** L**
  • Mesajlar 741
  • Beğeniler 323 / 148
  • Ticaret 8, (%100)

grafen adlı üyeden alıntı

Siteniz eticaret sitesi değilse gerek yok boşuna almışsınız

Kadın Portalı %80
Kadın Ürünleri satışı %20

olarak düşünebiliriz. Vallahi E-ticarette olsa sıralama ve ön değer görme konusunda değişen birşey olmayacaktı sanırım.

krm krm Kerem Kullanıcı
  • Üyelik 31.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek gezgin
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** S**
  • Mesajlar 309
  • Beğeniler 55 / 124
  • Ticaret 2, (%100)
Sıralamayı tetikleyen bir sürü etken var.
E-ticaret siteleri için SSL bunlardan sadece bir tanesi.

Sıralamayı ne derecede etkileyip etkileyemeyeceğini bilemeyiz.
Ama eminim E-ticaret siteleri için SSL önemli bir konu.
YazTurkiye

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

CenkOnsoy CenkOnsoy Skype: cenkonsoy Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Uzman Biyolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 4045
  • Beğeniler 77 / 1357
  • Ticaret 37, (%100)
Sabredin, ssl sertifikasi satmak için yapmamışlardır bu furyayi emin olun. Dunyanin birinci önceligi internet ortaminda önce güvenlik ikincisi güvenilir bilgi şu anda. Bence en iyisini yapmışsınız, eksik olacağına fazla olsun.
YazTurkiye dtmuratcan

kişi bu mesajı beğendi.

Bilim Forum | Bilimgunlugu.com

AlfaOis AlfaOis www.GameOis.com Kullanıcı
  • Üyelik 22.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Bilgisayar Prog. / Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ü** G**
  • Mesajlar 843
  • Beğeniler 75 / 205
  • Ticaret 53, (%100)
Şimdi bu bir kriter olabilir, keza kullanıcı güvenliği için zorunlu olan ve bir e-ticaret sitesinin olmazsa olmazları arasında yer alan SSL tabi ki bir etken olacaktır, fakat bu demek değildir ki her sektörde yer alan, e-ticaret ile uzaktan yakından alakası olmayan sitelere, SSL kurulduğunda sıralamalar olumlu etkilenecek, rakipten bir adım önde olunacak. Bu konu daha önce de tartışıldı ve deneme yanılma yapan bütün arkadaşlar olumlu bir dönüşüm alamadılar.

Hala ortalıkta kol gezen bu düşünce bazı kendini bilmez şahısların boş muhabbetinden başka birşey değil. Ürün satışı ile ilgiliyse siteniz, zaten sitenizde olması gereken birşeye ek olarak deneme de yapmış oldunuz hocam, bir kaybınız yok yani, başarılar dilerim.

mbaydemir mbaydemir https://sapkalimi.com Kullanıcı
  • Üyelik 27.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek WEBMASTER
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 802
  • Beğeniler 168 / 128
  • Ticaret 6, (%100)
%0,2 etkili olduğunu çok sağlam bir kaynaktan öğrendim, fakat ileride önemi arttırılacakmış + SSL'i sadece sıralama için kullanmayın madem ürün satışınız var insanlarda güven uyandırmak için önemli birşey. Hem çok uygun fiyatlılar da var. İsimtescilde şuanda positive comodo ssl 11 dolar :) Görüntü için bile değer bence ;) HTTPS adres çubuğunda yeşil kilit ikonu falan :D

• Üyelik 19.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Bankacı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** L**
  • Mesajlar 741
  • Beğeniler 323 / 148
  • Ticaret 8, (%100)

CenkOnsoy adlı üyeden alıntı

Sabredin, ssl sertifikasi satmak için yapmamışlardır bu furyayi emin olun. Dunyanin birinci önceligi internet ortaminda önce güvenlik ikincisi güvenilir bilgi şu anda. Bence en iyisini yapmışsınız, eksik olacağına fazla olsun.

AlfaOis adlı üyeden alıntı

Şimdi bu bir kriter olabilir, keza kullanıcı güvenliği için zorunlu olan ve bir e-ticaret sitesinin olmazsa olmazları arasında yer alan SSL tabi ki bir etken olacaktır, fakat bu demek değildir ki her sektörde yer alan, e-ticaret ile uzaktan yakından alakası olmayan sitelere, SSL kurulduğunda sıralamalar olumlu etkilenecek, rakipten bir adım önde olunacak. Bu konu daha önce de tartışıldı ve deneme yanılma yapan bütün arkadaşlar olumlu bir dönüşüm alamadılar.

Hala ortalıkta kol gezen bu düşünce bazı kendini bilmez şahısların boş muhabbetinden başka birşey değil. Ürün satışı ile ilgiliyse siteniz, zaten sitenizde olması gereken birşeye ek olarak deneme de yapmış oldunuz hocam, bir kaybınız yok yani, başarılar dilerim.

mamoli7683 adlı üyeden alıntı

%0,2 etkili olduğunu çok sağlam bir kaynaktan öğrendim, fakat ileride önemi arttırılacakmış + SSL'i sadece sıralama için kullanmayın madem ürün satışınız var insanlarda güven uyandırmak için önemli birşey. Hem çok uygun fiyatlılar da var. İsimtescilde şuanda positive comodo ssl 11 dolar :) Görüntü için bile değer bence ;) HTTPS adres çubuğunda yeşil kilit ikonu falan :D

Güzel ve önemli yorumlar için teşekkür ediyorum , yorumlarınızla içim rahatladı biraz :)
mbaydemir

kişi bu mesajı beğendi.

baranos baranos WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Journalist
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 1621
  • Beğeniler 419 / 197
  • Ticaret 5, (%80)
Bende eticaret olmadığı veya arkaplanda korunması gereken bir panel olmadığı süreçlerde gerekli olmadığını düşünüyorum ancak bazı arkadaşlarım SEO açısında yararı olduğunu da belirtmekte.
YazTurkiye

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 19.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Bankacı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** L**
  • Mesajlar 741
  • Beğeniler 323 / 148
  • Ticaret 8, (%100)

baranos adlı üyeden alıntı

Bende eticaret olmadığı veya arkaplanda korunması gereken bir panel olmadığı süreçlerde gerekli olmadığını düşünüyorum ancak bazı arkadaşlarım SEO açısında yararı olduğunu da belirtmekte.

Güvenlik anlamında örnek Bruter Force denemelerini geçersiz kılabilir mi Https doğrumu anladım acaba ?

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al