-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / K
-
Meslek
Anne
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Değerli arkadaşlar,durumu şöyle özetliyim
godadyden domain hediyeli hosting almıştım,hostinler yavaş olduğu için geri iade ettim telde konuştuğum müşteri hizmetleri yetkili kişisi domainlerin ayrıyeten parasını ödemem gerektiğini söylemişti bende kabul etmedim zaten domain fiyatına hosting almıştım domainlerim bedavaya gelmişti domainleri de iptal etmelerini ,ben aynı domainleri kod kullanarak yeniden alacağımı söyledim ve domainleride iptal ettiler SONUÇ: domainlerimi tekrar almak istediğimde bu alan adı kullanımda uyarısı aldım ,yoksa godady firması iyi domainleri kendine mi ayırıyor? ne yapmam lazım acaba domainlerimi tekrar nasıl geri alabilirim?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Hemen GoDady'e suç bulmayın yok öyle bişey iyi domainleri kendikeri almıyorlar o dediğiniz olay isim tescilde siz daha domaini reglemeden olur.Yapmanız gereken tek şey Epp kodu ile transfer yapmak olacaktır.ya domaini başka bir firmaya transfer edersiniz ya da GoDady destek ekibi ile iletişime geçerek normal domain parası verirsiniz :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO UZMANI
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
129, (%100)
Blacksheep adlı üyeden alıntı
Hemen GoDady'e suç bulmayın yok öyle bişey iyi domainleri kendikeri almıyorlar o dediğiniz olay isim tescilde siz daha domaini reglemeden olur.Yapmanız gereken tek şey Epp kodu ile transfer yapmak olacaktır.ya domaini başka bir firmaya transfer edersiniz ya da GoDady destek ekibi ile iletişime geçerek normal domain parası verirsiniz :)
isimtescil iyi domainleri kendine ayırdıklarına dair kanıtınız var mı ?
https://www.dopinger.com/tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Türk firmalarında log tutulduğunu ve birçok hile yalan dolanla domain kaptıran arkadaşın mesajına denk geldim; her hamlede kanıt değil; bazen güven gerekir iletişimde tat bulmak için, art niyetten uzak kalmak, güvendiğin insanların lafına inanmak gerekir.
Ama yurt dısı için kimseden duymadım yakın zamanda, ancak sektör çok büyük, mutlaka vardır bir şeyler diye düsünüyorum.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
İsim tescil log tutan bir firma.Geçen yıl isim tescilden domain alacaktım domain de jenerik bir domaindi ben isim tescil üzerinden who is çektikten 5 dakika sonra domain isim tescil tarafından reglendi aynı olay birkaç arkadaşımın da başına geldi ve araştırdık gördük ki böyle rezillikler yapan bir firmaymış
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
grafik tasarım
-
-
Ad Soyad
A** Ü**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Benzer bir olay arkadaşımın başına 2007 yılında gelmişti yanlış hatırlamıyorsam tarihi. Gerçi onun durumu daha da farklı idi. İsmi yenileme süresi geçmediği yenileyememişti ve firma çöreklenmişti alan adına. Firma ismini tam hatırlayamıyorum lakin ya burada adı geçen Türk firmasıydı ya da bir diğer çokça bilinen firmaydı. O gün bugündür Natro'dan şaşmam. Artık hosting hususunda Natro ile çalışmasam da domainlerimi orada bulundururum. Hiç sıkıntı yaşamadım çok şükür. tr uzantılı domainlerimi ise nic.tr'den alırım. Kafam rahat bu konuda.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Fatma adlı üyeden alıntı
ben domainleri geri iade etmişim nasıl transfer edecemki? ayrıca isim tescille yıllarca çalışmıştım yenilemediğim domainlerimi düşene kadar hep mail gönderirlerdi süresi şu kadar kalmış diye
godadyde çok iyi bir firma müşteri hizmetleri harika ama domainlerim neden whois sorgulamasında onların adında onu anlamadım yoksa bir süresimi var ben usulunumu bilmiyorum?
Domain reglendiği için öyle olmak zorunda destek ekibi ile iletişime geçin yardımcı olacaktırlar :)