ajgiel
crackzzers.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisliği öğrenc
-
-
Ad Soyad
E** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar, sitemdeki birçok içerik gerek telegram kanalları gerekse o kanalların siteleri tarafından çalınmakta, gönderiler olduğu gibi copy paste yapılıyor. Elbette kopyalamayi kapattigim eklentim var ama JavaScript kapatıldığı an eklentinin yaptığı işte anında uçuyor elbette. Bu tarz yerleri şikayet edebilcegim bir servis varmı ? Google bu kullanıcılara arama motorunda cezalandırma dışında birşey uyguluyormu ? (Adsense kapatma vb gibi) Oturup büyük emekle yazdığım yazıların çalınmasından cidden bıktım. Bu konuda önerilerinizi bekliyorum
ajgiel
crackzzers.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
E** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Nulled sitelerde dahi dmca bulunduğundan pek güvenim yok, üstelik ücretsiz surumude pek iş görmüyor. Eklenti ile olan yollar js kapatıldığında bir işe yaramıyor. Hosting firmasıyla iletişim kurmak ise yararmi ? Örneğin bir arkadaşımın dizi sitesi hostingerdaydi ve teliften dolayı o hosttaki tüm siteler silindi. Bende kendi yazım için telif hakkında bulunabilirmiyim ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
webfaresi.net r00tadmin
-
-
Ad Soyad
Ü** Ü**
-
-
-
Ticaret
27, (%93)
Kullanan sitelerin ne olduğunun ne önemi var sistem işliyor çalınan içerik hakkında işlem yapılıyor dmca sayesinde
Webfaresi.net Beklerim
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
DMCA sizi içerik çalınmasına karşı tam olarak korumaz diye düşünebilirsiniz ancak bir noktaya kadar caydırıcılığı var.
Tabii DMCA'yı ücretli kullanırsanız daha çok verim alırsınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çok araştırdım ancak bulamadım. İnternette DMCA şikayeti ile karşılaşan kar var, DMCA'e şikayet eden var ancak Türkiye'de sürecin nasıl işlediği, herhangi bir ek ücret bulunduğu hakkında hiçbir bilgi yok. Bu konuda bizi bilgilendirebilecek var mı?
ajgiel
crackzzers.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
E** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
O halde en mantıklısı malum kişiye antiseo kasıp sahte trafik yönlendirmek, hatta adsense ini düşürmeye çalışmak. Tabi içeriği notepad sitelerine yapistiranlarda var onlarda da çözüm yok. Sonuç özgün içerik yazma hevesiniz zamanla bitiyor.