-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Dil Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Merhaba büyük bir organizasyon sitesi kuruyorum. Domain hosting her şeyi aldım. Temayı theme forestdan beğendim. Fakat wordpress değil drupal versiyonu var. Bende hiç drupal kullanmadım panelinide beğenmedim.
Bana bu tema çok acil lazım yarından tez yok almam gerek. Wordpress sürümü birkaç güne çıkacakmış. Adam bir ay önce 2 haftaya çıkar yazmış ama çıkartmamış o yüzden güvene miyorum.
Drupal sürümünü alsam kavrayabilir miyim sizce?
Öyle böyle. Şöyle şöyle.
Mukim
Ne yapalım meselâ?
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
E-Ticâret Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
G** C**
-
-
-
Ticaret
101, (%100)
Ben Drupal'a iki saat dayanamamıştım. Wordpress'e göre oldukça hantal ve karmaşık. Eğer tema yayınlanacaksa bekleyin derim. En nihayetinde tema ile bitmiyor iş. Eklenti vs. durumunu da düşünün.
Ozi
.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Devoloper
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Hocam drupal piyasada yok yani var fakat genel olarak yardım alamazssınız, tek başınıza çabalarsınız hep. Uygun temayı wordpress için themeforest'den bulursunuz. :) Bir dünya tema var.
Mukim
Ne yapalım meselâ?
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
E-Ticâret Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
G** C**
-
-
-
Ticaret
101, (%100)
Üstadım yazıyı okudum ama gülesim geldi açıkçası. Yahu o işlemlerin hepsi Wordpress'te elbette eklentiler ile yapılıyor. Fakat bunun nedeni çok farklı. Sistem, size tamamen standart bir uygulama vermekte. Ekstra özellik isterseniz de o yazılarda belirtilen eklentileri kurmak en fazla 10 dakika sürmektedir. Drupal profesyonel felan da değil bence. Farklı bir alanda yapılmış bir sistem sadece o kadar. Ancak Wordpress her türlü işleyiş için kullanılabilmektedir.