-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
E-ticaret
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Arkadaşlar natro da olan domaini ontek'te farklı bir domaine yönlendiricem. Ancak radore de olan domainim onteke yönlendirmiş bir arkadaş ontek'in giriş bilgileri yok bende bende radore de yönlenen NS bilgilerini destek bölümünden istedim ancak aşşağıda ki bilgileri verdiler
ns1.ontek.com.tr
ns2.ontek.com.tr
sadece bunları girerek yönlendirme şansım var mı ? Domainler farklı bir birinden??
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
e ticaret-online mobilya mağazası
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
ontek geri donuş yapdımı sana sakın hiç birşeyi oraya yönderdirme sakın
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
vallahi hocam ben hiç bir şekilde destek alamıyorum kendilerinden 40 yakın alan adım vardı kendilerinde 10 üzerinde hosting allahtan zamanında aktarmışım çogunu 1 -2 tane alan adım kaldı orada onları ne tranfer yapabiliyorum nede yönlendirebiliyorum. nede uzatabiliyorum . bundan 3 sene önce on numara firmaydı şimdi siz ulaşmışsınız ben 1 senedir hiç bir mail destek tlf tık yok tebrikler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
vallahi hocam adamlara hiç bir şekilde ulaşılamıyor zamanında oradan satın aldıgım alan adlarınıda transfer edemiyorum çünkü panelde transfer kodu paneli kapalı . yani kısacası ne işlem yapacaksan firmaya hiç bir şekilde ulaşamayacagını bil iyi akşamlar
1 kişi bu mesajı beğendi.