lostyazilim
tr.link

İndex şişirmek işe yararmı ?

8 Mesajlar 825 Okunma
lstbozum
tr.link

DeLi1SeY DeLi1SeY 1881 - 193∞, özlemle... Kullanıcı
  • Üyelik 24.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 1385
  • Beğeniler 232 / 263
  • Ticaret 2, (%100)
Merhaba arkadaşlar hit almayacak senede 5-10 hit belki alır belki almaz 10larca konuyu sitede uygun aralıklarla yayınlamak işe yararmı özgün tabikide en azından index şişer diye düşünüyorum ama sizin fikirlerinizide öğrenmek istedim ? indexin şişmesi google nin bana bakış acısını ne derecede etkiler ?

Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
wmaraci
reklam

ibo71 ibo71 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek kendi halinde
  • Konum Kırıkkale
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1051
  • Beğeniler 930 / 196
  • Ticaret 14, (%100)
Bir getirisi olmayacağını düşünüyorsanız 10 tane işe yaramayacak konu yerine 1 tane işe yarayacak konu açın daha iyi olur ve yorulmamış olursunuz.

Ama seo açısından iyimi kötümü bilmiyorum.

• Üyelik 24.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 1385
  • Beğeniler 232 / 263
  • Ticaret 2, (%100)

ibo71 adlı üyeden alıntı

Bir getirisi olmayacağını düşünüyorsanız 10 tane işe yaramayacak konu yerine 1 tane işe yarayacak konu açın daha iyi olur ve yorulmamış olursunuz.

Ama seo açısından iyimi kötümü bilmiyorum.

işte bende seo açısından düşünüyorum ama pek bi getirisi olurmu açıkcası tahmin etmiyorum ama yinede kalabalık yaratmak işte kafamdaki
konuyu yanlış yere açtım heralde seo ya mı açsaydım acaba

Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.

isousluer isousluer Usluer Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirici
  • Konum Konya
  • Ad Soyad İ** U**
  • Mesajlar 4900
  • Beğeniler 1419 / 2962
  • Ticaret 45, (%100)
Hiçbir yararı olmaz.

wmaraci
wmaraci

EmreTaner EmreTaner WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 694
  • Beğeniler 44 / 128
  • Ticaret 5, (%100)
Hocam aslında hit mantığı çok kolay.Doğru konuyu, doğru zamanda açmanız gerek.

10 tane saçma konu yerine bir tane sizin yaşadığınız ve sizin gibilerin yaşadığı sorunu özgün şekilde girin.

Örneğin bir oyun hatasıyla karşılaştınız araştırdınız ama bulamadınız, bir şekilde çözümü sağladınız.Hemen sitenize konu açın ben bu şekilde günde 300-400 hit sabitledim 2-3 kelimeden geliyorlar.Bende bu şekilde yeni özgün konular giriyorum günde 20 kişi arıyodur belki o sorunu nolur hit 420 olur yeter :)

Bu şekilde günlük özgün şeyleri araştırın ve güzelce rehber, video şeklinde paylaşın bence.

ETC Mobile Apps
Mobil uygulama yapılır.

• Üyelik 24.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 1385
  • Beğeniler 232 / 263
  • Ticaret 2, (%100)

Emre Taner adlı üyeden alıntı

Hocam aslında hit mantığı çok kolay.Doğru konuyu, doğru zamanda açmanız gerek.

10 tane saçma konu yerine bir tane sizin yaşadığınız ve sizin gibilerin yaşadığı sorunu özgün şekilde girin.

Örneğin bir oyun hatasıyla karşılaştınız araştırdınız ama bulamadınız, bir şekilde çözümü sağladınız.Hemen sitenize konu açın ben bu şekilde günde 300-400 hit sabitledim 2-3 kelimeden geliyorlar.Bende bu şekilde yeni özgün konular giriyorum günde 20 kişi arıyodur belki o sorunu nolur hit 420 olur yeter :)

Bu şekilde günlük özgün şeyleri araştırın ve güzelce rehber, video şeklinde paylaşın bence.

hocam var zaten hitim de var benim amacım hit almak degil pek yani tabi oda var ama seo açısından hani kalabalık görünmesi bi işime yaramı diye düşündüm olay sadece o

sorueki sorueki WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Mardin
  • Ad Soyad S** i**
  • Mesajlar 1977
  • Beğeniler 639 / 720
  • Ticaret 3, (%100)
Bu sitenin 338.000 gözüküyor mesela ama Open Seo Stats eklentisi ile baktığımda 196.000.000. Fakat sayfaları da aynen bu şekilde. Sayfalarını açar, açmaz kapatıyorum. Sizde sitenizin sayfalarının açılır, açılmaz kapatılmasını istiyorsanız yapın. Mesele bu aslında. Bu seviyede indeksin bir önemi kalmıyor bence. İngilizce Wikipedia adam gibi içerik ile 15.700.000 indeks veriyor. (Türkçe Vikipedi'yi hiç sorma, maalesef.)

Durgun sular derin akar.

TuralAbiyev TuralAbiyev root@localhost ~ / Kullanıcı
  • Üyelik 17.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Network & Linux/UNIX
  • Konum Rusya
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 4146
  • Beğeniler 0 / 1357
  • Ticaret 89, (%100)
Boşa kürek çekme.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al