-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama & SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
D** U**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Soru başlıkta belirttiğim gibi arkadaşlar, tema değiştiripte sıralamada düşüş yaşamayan var mıdır?
Dijital Pazarlama ve SEO Uzmanı: Demircan Uzer - demircanuzer.com
portal
https://portalciyiz.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Merak ettiğim konu yakın zamanda bende böyle bir işe girişeceğim mesajım bulunsun
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Grafiker. / ercandinsel.org
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Biryerde okumuştum, seo hocasının bir yazısı vardı;
Seohocasından alıntıdır.
ite üzerinde yapılan köklü değişikler anahtar kelimelerinde gerilemesine neden olabilir. Bu durumu en az düzeye indirmek adına öncelikle tamamen SEO uyumlu bir wordpress teması hazırlamanız gerekiyor. Temayı hazırladıktan sonra siteye sorunsuz ve uyumlu bir şekilde giydirdikten sonra eğer url yapıları değişecek ise eski tüm urllerinizin yedeğini alarak yeni oluşturacağınız alakalı url yapılarına 301 yönlendirmesi yapmanız gerekiyor. Bu süreç gerçekleştirirken sitenizde dalgalanmalar yaşanabilir. Dalgalanma sürecine en aza indirmek adına güncel yeni referring domain backlinkler alarak sitenizin hızlı bir şekilde toparlanmasına yardımcı olabilirsiniz. Bunun yanı sıra sosyal medyada ve site içerisinde sürekli aktif olursanız örneğin site içerisinde sektörünüzle alakalı sürekli özgün içerikler girmeniz halinde de bu risk en az düzeye inecektir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama & SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
D** U**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
ErcanDinsel Teşekkürler, yazıyı dikkate alıcam.
Farklı önerilere devam edelim.
Dijital Pazarlama ve SEO Uzmanı: Demircan Uzer - demircanuzer.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
R** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Hocam diğer sistemleri bilmem, ben 3 yıldır Blogger siteler işletiyorum. Bu süre içinde defalarca tema değiştirdiğim oldu. Hatta bazı aralar haftada birkaç defa değiştirdiğim de oldu. Hala, sitelerimde ara ara tema değiştiriyorum. Bugüne kadar hit, sıralama konusunda en ufak bir sıkıntı yaşamadım.