worldww Şu şekilde belirteyim bende bir geliştiriciyim, günde 150+ tema özelleştirme geliyor tarafımıza ve bunlarda %30 ThemeForest %70'i MojoMarketplace ürünlerinden ve %65 oranında bir optimize kaybını görüyoruz.
Ben şuna inanıyorum ThemeForest satıcılar stok görselleri ve js çok iyi kullanıyorlar ve Pinterest üzerinden satış rakamlarını arttıyorlar genelde.
Şuanda +2000 üstünde çalışan mevcut şirketimizde.
Önyüz tasarımı: $1.000*
Back-end: $600*
Ar-ge: $400*
Prototip: $600*
Tasarım: $1.000*
Tema Kalite Güvencesi: $400
$4.000 - $5.000 arasında değişiklik gösteriyor bir temayı pazara servis etmemiz.
bu fiyatlar bakıldığında ne gerek var diyebilirsiniz ancak trendlere uygun ürünü geliştirmek için bunlar gerekli.
Ek olarak tonlarca sebep sayabilirim sizlere. Sadece Türkiye pazarında fiyatların yüksek olduğu yönünde bildirimler alıyoruz diğer ülkelerde promo kodu kullanmayan müşterilerimizde var.
Şunuda belirtmek isterim, ticaret alanına baktığımda mağazamızda ki temalar kadar kaliteli tema yok açıkçası ve fiyatları 150-250 tl arasında değişiyor açık konuşayım temanın işlevine bakarım. Şuanda da marketplace üzerinde Türk geliştiricilerinin fazla bir işlevi ileri düzey projelerinede rastlamadım.