-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Reklam Ajansı
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Yeni açtım ingilizce içerikli bi blog var tema paylasıyorum yani cok özgün içeriklik bir durumu yok wordpress tema eklenti blogger joomla drupal e commerce temaları tubmlr vs vs.. ama wordpress temaları genelde warez temaları ayıklayıp yayınlıyorum işte gizli backlinkten falan genelde.
Neyse varmıdır tavsiyeleri olacak ben bu sorunlarla karşılaştım dikkat et gibi önerileri olucak bana . Veya söyle yap daha iyi olur falan diyebilecek arkadaşlar.
site : 3un5i.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Aircraft Powerplant
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Sitenizin bir adresini paylaşırsanız inceleyip herkes detaylı şekilde yorumlayabilirdi, Bu şekilde herhangi bir yardımda bulunamam.
Geri dönüş için mesajı alıntılayın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Reklam Ajansı
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Warez içerikler oldugu için yasaktır diye düşünüyorum forumda ama link olmadan paylaşayım
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Aircraft Powerplant
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Link olmayacak şekilde paylaşırsanız sorun olacağını sanmıyorum en azından görünce eksiklerinizi ve artılarınızdan bahsedebiliriz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Reklam Ajansı
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
mesajı düzenledim en baştaki yazdım hocam
3un5i.com buyur yada burdanda girebilirsin :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Aircraft Powerplant
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Aşağıdaki resimde kırmızı ile belirttiğim yer çok geç yükleniyor. Benden kaynaklandığını düşünmüyorum.
2. Resimde yani aşağıdaki resimde sarı ile işaretlediklerimi fare(mause imleci) olarak düşün. Fareyi yukarıdan sekmeyi açtın mesela aşağı doğru indirirken menüye denk gelince orası patlandak açılıveriyor ve konu içeriğini kapatıyor. Bence tıklanınca açılmalı olarak ayarlamalısın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Aircraft Powerplant
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
orknark adlı üyeden alıntı
UyuzWeb yorumun için saol hocam ama benim asıl sordugum kısım ing içerik olayında tavsiyeler tabi dediklerini şimdi bir gözden geçiricem ama içerik falan olarak tavsiye fikir verirseniz daha memnun olurum
Sitenin konusu gerçekten kısıtlı bir konu. Yapabileceğin ve ekleyebileceğin her şey sitende mevcut. Premium temaları premium satın alma sayfalarına yönlendirmeli şekilde paylaşabilirsin. Amaç konu çokluğu ve ziyaretçi toplamak.
ingilizce olarak diyorsun da bu tarz siteleri dile bağlı olarak yorumlamak benim için uygun değil. İngilizcen iyi ise konuları gayet güzel oluşturuyorsundur diye düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Reklam Ajansı
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Planım su şekilde şuan biraz içerik kasıyorum açıkçası ilerleyen sürecte hemen her katagoride 20 30 tema olmasını planlıyorum bundan sonra Our Bests Gibi bir bölüm açıp seo kasmak açısından 20 li halde falan tema seçicem tek sayfada paylasıcam birnevi makale yani. Sonra backlink falan kısımlarına girşicem katagorileri sonradan değiştirmiceğim şekilde açıyorum zaten hem düzenli hemde seoya uygunluk olsun diye
Ama işte konu büyüdükçe büyüyor kısıtlı demekten çok uzak bana kalırsa o kadar yok yazılıp veya program var ki teması olan
Uzun lafın kısasi ingilizce sitelerin illaki farkları vardır dilinde haricinde karşılaştığı şeyler , benim sordugum genel olarak oydu aslında sitenin notundan çok hani türkçe blog la arasında sadece dil farkı yoktur illaki bazı metodlar falan vardır değiştirilmesi gereken .
Varsa fikri olan hala cevapları okuyorum bu arada