-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
CEO
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Merhaba,
Adsense gelirleri çok hoşuma gitti hiç düşünmediğim kadar güzel gelirlerin olduğunu farkettim ve bir çok kişinin burdan geçimini sağladığını gördüm bu tarz işler yapan arkadaşlardan yorum yaparsa sevinirim.
İngilizce, niche ve pinterest siteleri üzerinden adsense gelir sağlayan arkadaşlar varsa yorumlar yaparsa sevinirim Ne düşünüyorsunuz bu alana hazırlanmaktayım tavsiyeleriniz nelerdir?
İletişime geçebileceğim danışabileceğim arkadaşlar varsa yorum atarsa iletişime geçmek isterim kendisiyle sohbet muhabbet şeklinde.
İyi forumlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Melaturji ve Malzeme Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** Ş**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Eğer bir kişi geçimini dediğiniz sektörden sağlıyorsa, bindiği dalı kesmez.
Benim 2 gelir getiren sitem var. Pinterest tarzı. Günlük 10 -15 arası bırakıyor. Geçimimi sağlayacak kadar kazanmaya başlarsam, bu kategoriye yazmam şahsen...
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
P** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
ingilizce, tasarım ve birazda seo bilgin varsa girmemen hata zaten.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Herkes İngilizce niche olayına girdi. Hala imkan var ingilizcede ama rekabet giderek artıyor. 6 ay önce rekabetzorluğu 25 olan 33K aranma hacmi olan keyword şimdi zorluğu 60 olmuş. İlk 10da ki siteler de 30lardan 60lara çıkmış. Demem o ki İngilizce yerine farklı dillere de bakmanizi öneririm.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Aykut
Yaşa Mustafa Kemal Paşa
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Sadece çeviri, translate gibi yollarla İngilizce sitenin başarıya ulaşamayacağını bilin yeterli. İyi ve akıcı bir dille içerik oluşturabiliyorsanız güzel olur.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Senior Email Marketing Special
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
niche siteye girmek şuanda zor bizim türkler yakaladımı sömürene kadar bırakmıyor.
9 yaşındaki sitem şuandan rekabette ben bile zorlanıyorum.
2 sene öncesine kadar 7 8k bırakan site şuanda 5 k zor görüyor.
pintrest şuanda daha kolay botlar bütün işi yapıyor.
yabancı dilim var diyorsan o ayrı
pintrest yakında patlar patlamadan sende dilimini al.
önereceğim kategori ise el işleri mükemmel hit var türkçe pintrest sitem var 1 yaşında bazen kelimesden el işleri yakalıyor kadınlar çok fazla tıklıyor 100k gösteri 2k tıklama alanlar var türkçe olarak yapıyorum günde 20 25 tl bırakıyor.
diğer önereceğim kategori moda kadın giyim tabi eng olarak mobilden yazıyorum kelime hataları olabilir.