-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
İş Geliştirme Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Arkadaşlar merhaba. Biraz önce bir teklif aldım. Teklif şöyle, sitemde yayınlanan makaleleri ingilizce çevireceğini söylüyor arkadaş. Sitemde yayınlanan makaleleri okuyup aynı şekilde ingilizce dilinde yazacak. Benim sitem türkçe ve forum sitem varşuanda /forum şeklinde aynı domainde. Bu domaine /forum yaptığım gibi /english yapıp yine wordpress ile başka bir veri tabanına cevirileri yapıp yayın yapmak doğru olur mu güzel olur mu hoş olur mu fikirleriniz neler? :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Siteye ingilizce desteği vermek bence üst düzey bir özellik. Bazı haber siteleri birçok Türk kullanıcıyı sitesine çektikten sonra yabancı kullanıcıları da çekmek için ingilizce ayrı panel hazırlıyorlar. Ben olsam ilk hedefim Türk kullanıcılar olurdu. Yabancılar zaten saldırı amaçlı baya ziyaret ediyorlar :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Fırsat adıyla bahsettiğiniz şeyi forumda yapabilecek bir çok arkadaşımız mevcut. O yüzden kaçırılmayacak teklif gözüyle bakmak yerine sitemin şuan buna gerçekten ihtiyacı var mı diye düşünmelisiniz. Yoksa; nerdeyse 100 kelimesi 1 TL'ye çevirenler bile var forumda
HeroTurk
Ne Mutlu Türküm Diyene!!!
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Cnc programcısı
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
ücretli olarak mı yapacak yoksa ücretsi mi
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Anladım, ücretten bahsetmeyince ücretli olacağını düşündüm. Öyleyse siteniz için bir zararı olma şansı yok, sizin için ekstra uğraşta olmayacak. Bence her türlü faydalı olur