-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
içerik.com blog yazısı satıyor 10 tane 2000 kelimelik makale için talep ettikleri fiyat 1800+ kdv yani bu demek oluyorki yazacaksın üreteceksin hocam tabi bu makalelerin kalitesi tartışılır illaki kendi yazdığın kadar özenilmez özet olarak yazacaksın yazacaksın yazacaksın ha çok kaliteli yazıyorsan direkt kendi blogu kur
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ergin adlı üyeden alıntı
İnternette para kazanılacak o kadar çok yer var ki bazen insanlar nasıl para kazanamıyor ben anlamıyorum. Benim sırf keyfim yetmediğinden reddettiğim işlerle iki aile geçinir.
Size biraz ilham vereyim. Bakın bu sadece Envato'dan 2012'den beri kazandığım miktar (bürüt):
Buraya 3-4 yıldır elimi oynatıp da birşey yüklemiyorum bir de. İlk 1-2 yıl biraz kasıp çalışmıştım ondan beri her ay sürekli para yatıyor. Yani iş yapmayı biliyorsan para kazandıracak o kadar çok iş var ki. Sırf şu Envato'dan milyon dolar kazananlar var.
Çoğunuzun yaşı genç. Dil öğrenin, programlama öğrenin bir şekilde kendinizi geliştirin. O zaman internetten para kazanmanın ne kadar kolay olduğunu göreceksiniz. Vasıfsız insana kimse para vermez.
O nasıl bir kazanç çeşidi hoca ya? Tebrikler 👏👏👏 . Sakıncası yoksa ne üzerine çalıştın? Dm de atabilirsin.
herseyiblogluyorum.blogspot.com