gakgos
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar bildiğiniz gibi ionmag ücretsiz sürümü ile çok güzel bir tema ancak admin paneli ingilizce. Panel biraz karışık olduğu için ingilizce olarak tam çözemiyorum.
Bunun admin paneli Türkçe dil dosyası elinde olan var mı acaba gerçekten çok ihtiyacım var
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İonmag bana yavaş bir tema geldi. Kodlarında sıkıntı var sanki, daha yavaş açılıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
T** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
tagdiv isimli şirketin temasıdır. Ben ücretli temalarından newspaper kullanıyorm. Tema panelini bir süre kullanırsan alışıyorsun. Temanın kullanımını öğrenince inanın türkçeye gerek kalmyor. ki zaten bukadar kişi kullanmasına rağmen türkçe dil paketi malesef yok. Çünkü temanın yapımcısı aşırı derecede güncelleme yapan bir şirket. Kimse sürekli güncellenen bir temayı türkçeleştirmek istemez. Dil paketi yapılsada her güncellemede gidecek. Çünkü temanın kodlarından türkçeleştirmek gerekiyor. Tema panelinde herhangi bir .mo ve .po dil paketi yok.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Hayatı Mümince Yaşamak İsteyenlerin Mekanı
https://mumince.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
T** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
evet biraz kurcalamak gerektiren temalar yapıyor tagdiv şirketi. Ama alışırsanız başka temalar insana basit geliyorlar. Yardımcı olabileceğim birşey olursa mesaj atmanız yeterli.
Hayatı Mümince Yaşamak İsteyenlerin Mekanı
https://mumince.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
55, (%98)
kullanmanızı öneririm. 5 adet sağlık sitem vardı paravan amaclı actıgım. Tamamında kullanıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
K** U**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bende yakın zamanda bu temaya geçiş yaptım. Diğer sitemde de kullanacaktım ki mobil menü sorun verdi :S