Arkadaşlar öncelikle Cpanel veya hangi panel sistemini kullanıyorsanız buradan MSN olarak kullanacağınız mail adresinizi alınız , örneğin ben video derste göstermelik olarak "info@burakisci.com" adresinden anlatımı yaptım.Anlatımın bundan sonrasını video ders olarak göstereceğim , umarım bir faydam olmuştur.Derste kullandığımız adrese ulaşmak için buraya tıklayınız.Video dersi anlamayan arkadaşlarımız olursa , onlar için videonun altında bulunan bir yazılı anlatım mevcut.
Video dersi anlamayan arkadaşlar için de bir yazılı anlatım yapıyorum , öncelikle burada ki adrese girelim.
- Daha sonra E-posta yazan kısma daha önce MSN olarak kullanmak üzere oluşturduğumuz özel mail adresimizi yazalım.
- Ardından aşağıda ki bölüme de şifrelerimi girdikten sonra aşağı inelim.
- Bu kısımda bulunan parola sıfırlama bölümünden , parola sıfırlama seçeneğini oluşturalım.Örnek bir soru seçin ve cevabınızı normal bir cevap vermeyin , alakasız bir cevap verin.
- Daha sonra alt kısımda gördüğünüz güvenlik kodunu gerekli alana doğru bir şekilde büyük küçük harf kullanımına dikkat ederek yazıyoruz ve devam ediyoruz.
- Daha sonra açılan yeni sayfada kişisel bilgilerinizi girmenizi isteyecektir , bu bölümü sadece gerekli verileri girerek geçebilirsiniz.
- Daha sonra ev konumunu soracaktır.Bu bölüme isterseniz doğru bir bilgi yazın isterseniz sallama bir bilgi yazın fakat parolanızı unutursanız veya hesabınız çalınırsa bu bilgi lazım olabiliyor.
- Daha sonra karşımıza bir sözleşme onaylama sayfası çıkıyor , tekrar orada bulunan kutucuğa MSN olarak kullanmak istediğiniz mail adresinizi yazın ve kabul ediyorum seçeneğine tıklayın.
- Daha sonra açılacak sayfa da MSN olarak kullanmak istediğiniz mail adresinize bir onay maili gönderildiği yazacaktır , hesabımızı onaylamak için mail sunucumuza bağlanıyoruz ve mail hesabımıza gelen doğrulama linkine tıklayarak hesabımızı doğruluyoruz.
- Linke tıkladığınız zaman karşınıza Windows Live giriş ekranı gelecektir , sağ bölümde ki giriş kısmından kayıt olurken kullandığınız verileri girerek hesabınıza giriş yapın.
- Hesabınıza giriş yaptıktan sonra , hesabınızın onaylandığına dair bir yazı göreceksiniz bu artık mail adresinizi MSN olarak da kullanabilmenize olanak sağlar , artık MSN programı ile hesabınıza giriş yapabilirsiniz.
Arkadaşlar bir teşekkür yorumu yazarak , emeğimize karşılık verebilirsiniz.Unutmayın biz blog yazarlarını ayakta tutan tek şey sitelerine gelen yorumlardır.
Kaynak : “isim@siteadi.com” Şeklinde MSN Açma