-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
B** O**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Merhaba,
İsimtescil üzerinde kayıtlı olan bir domain adresime "DNS Yönetimi" kısmından NS ekledim, "Gelişmiş DNS" kısmı tamamen boş. Uzun bir süredir bir hostingimin Cpanel üzerinden bu domaine hosting sağlamaya çalışıyorum ve hep aynı hatayı veriyor cpanel;
(XID sswq2s) Üzgünüz, etki alanı zaten bu sunucuyla bağlantılı DNS sunucularını kullanıyor gibi görünmeyen bir IP adresine yöneltilmiş. Lütfen etki alanını bu ad sunucularına aktarın veya sistem yöneticinizin ad sunucularından birisini /etc/ips.remotedns’e eklemesini sağlayın ve bu uzak ad sunucu üzerinde uygun A girişlerini yapın.
"Gelişmiş DNS" kısmı tamamen boş olması normal midir? Beklemem mi gerekiyor?
Yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkürler...
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Ticket açın ve durumu izah edin, bu konuda size en iyi hizmeti verecek olan isimtescil müşteri temsilcisidir. Tabi konu ile alakali arkadaşlarımız varsa onlar da yardımcı olurlar.
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Makale yazarı, Editör
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Domaininiz için kendi nameserver'larınızı kullanmak istiyorsanız, nameserver yönetimi kısmından ns'lerinizi ns1.domain.com ns2.domain.com olarak giri, karşılarına açılan host hesabının ip lerini verin. Ek olarak Hesabın bulunduğu WHM yönetim panelinde Edit a DNS Zone kısmından da, kendi ns'lerinizi kullanacağınız için değiştirmeniz gereken alanlar olacak. İsimtescili halledin. Firmanıza ticket açıp, kendi ns'lerinizi kullandığınızı, DNS Zone'leri düzeltmelerini isteyin.
60423
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
oraya kayyum atanamdımı ya her şey haber verilerek yapılıyorud galiba ben mi yanlış biliyorum
73204
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
26, (%96)
com.tr olan uzantılarda aynı işlem çıkmıyor kaç saatir bu işlemle uğraşıyorum.