-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Commis de Cuisine
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
host sunucu fark etmez hergun min 3 dk kapanıyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
K** U**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Gecede 3 saat kadar kapanmış sitelerim. Altyapı tr standartlarında ise işimiz var bitmez bu alt yapı. Ben 6 yıldır isimtescil kullanıyorum sırf ucuz diye hosting bitmesine birkaç ay var bitsin birdaha isimtescil in yanina yaklaşmam
ceyzer
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
zamanında bende kullanırken 2-3 haftada 1 kapanırdı ticket atardım normalde 30 dakka da gelen cevap site online oldugu zaman gelirdi cevapda da sorun yok siteniz açık derlerdi :) sonra natro kullandım ve anladımki hiç bir Türkiye lokasyonlu host alınmaz... yok suspend atıp bir üst pakete geç derler, 1 ayda 2-3 kere bakıma girerler vs vs.. en iyi yabancı host firmaları...
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Girişimci & Web Developer
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
En iyisi godaddy derim geçerim. çok güzel kampanyaları oluyor %80 indirim yapıyorlar bazen takip etmek gerekir
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
SEO Strateji Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
İsimtescil bana göre alan adı tescil firmasıdır. Başka hiç bir servisi hiç bir işe yaramaz. Yok cloud hostingmiş, yok bilmem ne güvenli sunucuymuş "TRAŞ". 4 farklı IP'den web sitesi kurmuştum demiştim VPS ile uğraşmayayım diye.
4 site düzenli olarak ayda bir kaç defa hackleniyordu, cPanel'de 1 dk da yapabileceğim işi yeni tasarımlarıyla bazen yapamıyorum. Bir ticket takribi olarak 4 saat içinde cevaplanıyor ve sunucuları "çok yavaş".
Ben isimtescil kullanıyorum fakat sadece alan adı satın almak için. Başka hiç bir şey için kullanmam çünkü pişman oldum.
1 kişi bu mesajı beğendi.