Selam arkadaşlar
Daha evvel wp tabanlı sitede kullandığım bir temayı arkadaşa ftpden indirip verdim. O da sağolsun sattığı tüm sitelere bu temayı kullanmış. Tema güzel olunca alanlar değiştirmemiş. Ben sitede farklı bir temaya geçmiştim. Fakat bu satılan sitelerden spam olmayan, normal içeriklerin olduğu bir trafik geliyordu. Yani adam oluşturmuş atıyorum emekliye 9 bin tl ödeme diye bir haber ama benım sıteye gelıyorlar tabı 404'e..
Bu kırmızı ile belirttiğim kısımdaki içerikler bana ait değil..
https://i.hizliresim.com/pbJggz.jpg
Bende madem engelleyemiyorum (analytics filtre vs denedim) 404 sayfasını ana sayfaya yönlendirdim en azından reklamları görsünler diye bana az da olsa yararı olsun istedim. WP de minik bir kod ile hallettim.
Fakat şimdi PHP özel yazılıma geçtim. Burada da trafik geldiği için engelleyip kendi trafiğimi görmek istedim. Lakin kodlar işe yaramadı. Meta tagı da işe yaramadı. Yaşlılıktan mı ne işin içinden çıkamadım.
Yazılımı yazan firma ile bağlantı kurdum ama direkt onlardan satın almadığım için yardımcı olamıyorlarmış. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.. Bilgisi olupta söylemeyen de şişko olsun..