webdvpv
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Geliştirici/Tasarımcı (Tasarım Uzmanı)
-
-
Ad Soyad
V** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bir iş görüşmesine gittim front-end için. Ortam çok güzel, fakat şirket sahipleri pek bir kasıntıydı. İş sözleşmesinde 2 yıl boyunca çıkamayacağım yazıyordu. Bir de bana demez mi "İş saatleri içerisinde bilgisayarın başından kalkamazsın" diye. Delirdim, sizi de triggerlamaya geldim. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Ben ne düşündüğümü söyleyeyim. Biz kamu işi yapmıyoruz veya yeni bir icat çıkarmıyoruz. Veyahut devlet sırrı saklamıyoruz. Biz dünyanın en rahat insanları olmalıyız. İnsanlar eğlenmediği sürece o işten nasıl zevk almayı beklerler?...
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / K
-
Meslek
Devlet Memuru
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kamuda dahil öyle bir Dünya yok
1 kişi bu mesajı beğendi.
Siber suçlarla alakalı yaşadığınız problemleri PM atabilirsiniz.
Escalous
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
(.*?)
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
ahahaha :) aklıma L&M'de İsmail Abinin bir iş görüşmesinde, aynı anda biriyle iş görüşmesine girdiği sahne aklıma geldi.
İşi kapmak için iyice yarıştılar, ben haftasonuda çalışırıma kadar gitti mesele. Diğer rakibin ben yarım maaşada çalışırım sözünden sonra İsmail abi ben Maaş istemiyorum diyerek konuyu noktaladı ve işi kaptı :)
Kimse başkasının ağız kokusunu çekmek istemez, ama iş bulduysanız çalışın hocam. Şartların aynı gideceğini düşünmüyorum, zamanla yumuşarlar. Ama derseniz ki ben başka şeyler yaparım, kendi mi kurtarırım, ya da başka bir iş bulabilirim.. O zaman başka bir işe bakabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Backend Developer
-
-
Ad Soyad
G** B**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Zaten saatlerce dandik bir sandalyede kod yaziyoruz tuvalete, çay almaya vs bile kalkmayacaksak ???
Php işleriniz yapılır.
cthax
@emileyt.vanlife
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
Biz dünyanın en rahat insanları olmalıyız.
Böyle bir dünya Türkiye'de maalesef çok ütopik zira çalışma fıtratımız uygun değil.
Bende isterim bir Google Facebook gibi açık ofis sunmayı ama maalesef Türkiye'de 78 kişi çalıştırdığımda bile en çok verimi en sıkı disiplin ile alıyorduk. Unutma iş veren işi sıkı tutacak ki para kazanıp senin kazanmanı sağlayacak. Sen raaaat çalışırsan o iş bitmez o fikir çıkmaz güzel ülkemde hep press press press :)
Şunu ekleme ihtiyacı duydum tabi ki çayını kahveni vs alacaksın :) ben genel ofis rahatlığından bahsediyorum
2 kişi bu mesajı beğendi.