-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
ö.g.g
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
Daha önce bayan giyim üzerine sitem vardı. İş hayatım ve aile düzenimden dolayı kapatmak zorunda kaldım, dükkanın adına iyzico dan sanal pos alarak web siteme entegre edip satış yapmayı planlıyordum başvuru yaptım vergi levhası vs. verdim onay geldi. Siteme entegre ettim ama bir süre sonra dükkanımı kapattım ve vergi kaydımızı sildirdim.
Asıl sormam gereken konu ise bu hesap ile vergiye kayıt olmadan başka sitede kullanabilirmiyim?
Kullanamazsam yeni satış yapacağım ürünü aldığım yerin vergi levhasını isteyerek satış yapabilirmiyim?
Lütfen iyzico kullanıp bilgisi olan biri yazsın ki böyle sorun yaşayanlar için konumuzda faydalı olsun. İyzico mail gönderdim ama olumlu veya olumsuz sonuç alamadım.
Her Kul Kendi Kaderini Yaşarmış..
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Açık ve net kullanamazsınız.Ürünü tedarik edeceğiniz yer ise size Vergi Levhasını vermez verse bile gelen paranın aktarılacağı hesabın adının vergi levhasındaki ile aynı olması koşulu sunulmakta.Yapabileceğiniz iki şey var birincisi vergiye tabi olup tekrar iyzicoya yada başka bir sanal pos sağlayıcısına başvurmak ki önerim MokaPos olacaktır iyzico gibi paranızı 2 hafta işletmezler.İkinci seçenek ise Shopier gibi vergi levhası istemeyen yerler üzerinden yüksek komisyon ile kısmen yasal olarak satış yapmak.Bu iki seçenekten birisini seçebilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
ö.g.g
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Anladım hocam gelen para vergi levhasının üzerine olan kişinin hesabına geçmesi lazım diyorsunuz. Aramızda kişi ile anlaşma yaparak yapmak mantıklımıdır ben ondan komisyonumu alsam satışlardan nasıl olur sizce MokaPos'u da inceleyeceğim teşekkür ederim bilgilendirme için.
Her Kul Kendi Kaderini Yaşarmış..