ÇÖZÜLDÜ

Konuyu nereye açacağımı bilemedim. Zîra sorunum çift dilli :)

Örneklendirerek anlatmaya çalışacağım. Umarım başarılı olur.

index.html dosyası içeriği:
<script> </script>

default.asp dosyasında ise veritabanından çeşitli veriler çekiyorum. Belki vardır on tane RecordSet. O sayfa çok karışık olduğu için ve güvenlik için kodları paylaşmıyorum.

Sorunum şu:
Veritabanından çektiğim verileri JavaScript ile default.asp sayfasına yazdırıyorum. Dolayısıyla da index.html sayfasında içeriğin son hâli görünüyor. Sistem gâyet güzel çalışıyordu ancak kodlara hiç dokunmamama rağmen bugün çalışmıyor.

default.asp yerine başka sayfalarda deneyip JavaScript ile index.html sayfasına yazdırabiliyorum. Ancak default.asp dosyasında document.write('abc') bile yazdıramıyorum. Sorun default.asp sayfasında, bunun farkındayım. Ama sorunun ne olduğunu anlayamıyorum. default.asp dosyasını açınca hiçbir sıkıntı olmadan gösteriyor verileri ancak index.html ile çektiğim zaman hiçbir şey yazdırmıyor sayfaya.

Bunun sebebi ne olabilir üstadlar? Web sitemin en kritik sayfası bu. Bu sayfa olmadan bütün siteyi silip atmam gerekir :(

Sorunun sebebini buldum arkadaşlar. default.asp dosyasına include ettiğim bir ayar sayfasında yaptığım değişiklikten dolayı kaynaklanıyormuş. O sayfadaki etiketinden kaynaklanan bir sorunmuş.