OiS
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğrenci / Programcı
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
25, (%96)
Selamlar;
Sitemde bulunan videolar için JWPlayer kullanmak istiyorum. Son halini baya değişikliğe uğramış. Youtube ve Google'dan dökümanlara baktım ancak baya eskimiş olduğundan hiçbir şey anlamadım. Şuan yeni haliyle kullanan arkadaşlar varsa bir yardım edebilir mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Wordpress Geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
Ö** Y**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Ne konuda sıkıntı yaşıyorsun dostum?
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Wordpress Geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
Ö** Y**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
jwplayer.com üzerinden kendine ücretsiz bir hesap oluştur. Ardından sitende yayınlamak istediğin videoları buradan hesabına yükle. Yükledikten sonra sana embed kodu verecek. Sitene ekle :) Playerlar kısmından kendi playerını özelleştirebilirsin. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Wordpress Geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
Ö** Y**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Videolarınızı tuttuğunuz sunucudan direkt olarak link şeklinde de ekleyebilirsiniz jwplayer'a. Aslında eski sistemine benzer mantıkta çalışıyor yine. Ki bence şimdiki hali daha güzel çünkü size güzel bir istatistik arayüzü ve güzel bir depolama alanı sunuyor. Youtube üzerindeki bir videoyu da linkini kopyalayıp kendi playerınızla izlettirme şansınız oluyor bu arada. İlle yüklemek zorunda da değilsiniz yani :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Wordpress Geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
Ö** Y**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
İlk başlarda biraz karışık geliyor evet. Ama yine API desteği falan var yanılmıyorsam bir kurcala dostum :) Gözünde büyütme bence :) Kolaylıklar diliyorum.