Didimedya Haber siteleri, ne yazık ki artık kadın sitelerini de öldürüyor. Yani, sağlam bilginiz var ise kadın sektörüne girebilirsiniz. Ancak, kadın sektöründe köklü, kült olmuş siteler var. İşiniz gerçekten zor, başarılar dilerim...
Evet bu konuda haklısınız ama benim amacım yeteri kadar bir kitle sahibi olmak daha sonra mobil uygulamalara geçmek istiyorum.
Newspaper teması kullanıyorsunuz sanırım. Ana sayfa biraz göz yoruyor hocam bu temada farklı bir tasarıma geçebilirsiniz ana sayfa için
Evet newspaper kullanıyorum, lakin temayı değiştirmeyi de düşünüyorum öneriniz olursa sevinirim.
hocam bence biraz sadeleştirin, zira arkadaşın dediği gibi göz yoruyor.
bana kalırsa arka plan renginizi ya beyaz ya da siyah yapın, iki renk olmamış.
bana kalırsa arka plan renginizi ya beyaz ya da siyah yapın, iki renk olmamış.
Evet dikkate alıyorum bu konuyu bir arkadaş kendi kafasına göre hazırlamıştı.
hocam içerikler konuyla alakasız, bir kadın olsaydım siteye bilinçli girmem fakat google'da aradığın şeylerde ilk sayfada çıkarsa girerim okurum çıkarım. sitede gezinmem.
Düşünceniz için teşekkür ederim, evet bu konuyu da dikkate alacağım, peki bir öneriniz var mı?
@Didimedya başarılarınız devamını dilerim siteniz güzel görünüyor. Sizin site script iniz gibi bende kurmak istiyorum. Hangi script bu
Çok teşekkürler hocam, site script değil wordpress altyapısı newspaper teması ile destekleniyor.
Site de bazı işlevini görmeyen alanlar mevcut. Hesabım sayfası mesela. Menüler alakasız sanırım biraz. Dahası diğer arkadaşların dedikleri gibi.
Teşekkürler hocam, dikkate alacağım teşekkürler, başka öneriniz varsa lütfen yazar mısınız.
Top menu yerine Main menu kullanmalısınız.
Ayrıca tüm yazıları ana sayfada yayınlamak dezavantajdır.
Ayrıca tüm yazıları ana sayfada yayınlamak dezavantajdır.
Peki nasıl bir şey yapsak iyi olur bu konuda fikriniz var mıdır acaba.
Ara yüzden ve site navigasyonu nedir bilen birinden yardım alın derim eğer bu halini siz yapmış iseniz. Yanlışlıkla bile giren birisi geri çıkar bence
Hmm anladım hocam çok sağ olun tavsiyeniz için.
Çok amatörce ve aceleyle oluşturulmuş. Sitede neyin neyle ilgili olduğunu çözmek zor. Bunun için kimse uğraşmaz bunların acil düzeltilmesi gerek. Birde sadeleştirme şart, insanı boğuyor çok fazla şey var ve aşırı göz yoruyor.
Nacizane önerileriniz nedir tam olarak yardımcı olabilir misiniz, yani sadeleştirmekten kastınız filan. Teşekkürler..