balibey
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
yazar
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam forumdan daha basit birşey derken onu cozemedim
Ek Olarak: Amacım kadinlarklubunu yıkmak değil zaten adamlar tabiri caizse parayı toplamışlar bizde ekmek yesek o yeter bence
balibey
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
yazar
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Anladım hocam çok özellik iyi site de sosyal medyadaki profiller gibi olacak ama zor degilmi forum sistemi icin
balibey
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
yazar
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam aklıma daha farklı bir script gelmedi sıfırdan yazdırmayı kalksam çok bütçeler çekilecektir bu yüzden forum sistemi dedim acikcasi
Ek Olarak: Forum sisteminde de sizin dediklerinizi yapicam zaten eklentisi bol olacak sitenin yanı benim amaçim aslında büyük birsey değil atkif buradaki üyeler kadar uyem olsun gerisi önemli değil zaten
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
kadinlarkulubu varken çok zor, amaç orada aktif üyelik değil ki, bilgi paylaşım tartışma konuları var avantaj orası o yüzden değerli sitedir
İnsanlar bakım hakkında, Kişisel bakım araştırıp googleden zaten kadınlarkulubu forumu çıkıyor, oradan tartışmalara bakarak yorumlara bakarak bilgi edinmeye çalışılıyor 2007 - 2008 yıllarında konulara bakıyorlar araştırıyorlar nasıl yaşanmış yan etkiler varmı hasta olabilir miyim vs.
Sırf bu yüzden site değerli işte yüzlerce yaşanmış konu barınıyor o sitede bilgi paylaşımı çok
Tavsiyem şu..
Yıl 2022 olacak o site hala değerli olacak hep, o yüzden sitenizi kurun bilgi paylaşın sürekli eski bilgileri kullanarak paylaşın 5 yıl sonra siteniz değerli olacaktır
Benim hedefim bu ama zamanım olmuyor bir gün başlayacağım aradan 5 yıl geçecek kat kat kazanacağıma eminim. :)
www.osmanlidavetiyeci.com
balibey
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
yazar
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Anladım hocam 5 yıl çok uzun bir zaman ve verdiklerini alamamakta var en onemlsisi zaman önemli benim için