-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
Devlet Memuru
-
-
Ad Soyad
Ş** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhabalar
Aklıma takılan bazı sorular var cevaplarsanız memnun kalırım
1-Dizin ekleme sitelerinde gördüğüm başlıklarda siteni ekle hit kazan gibi ifadeler bulunmakta. Nasıl buradan hit geliyor. Yani buraya siteyi ekleyince biri linke tıklıyacak o şekildemi gelecek . Buralara site eklemenin ne faydası var ?
2- Tantım yazıları= Diğer sitelerde kendi sitemizin tanıtım yazısı olarak yayınlattığımızda etkisi bize nasıl olacak kelimenizde yükseleceksiniz, hitiniz artacak diyorlar nasıl oluyor bu işlem hitim nasıl yükselecek, kelimede nasıl yükselişe geçecek ?
3-Bir sürü seo paketleri bulunmakta. Whors backlink, imleme backlink, sosyal ağ backlinkleri gibi 5 liradan başlayıp dört rakamlı sayılara ulaşıyor. Ne kadar doğru bunlar bir siteye ne zaman ne şekilde nasıl çalışma yapılmalı
Şimdiden teşekkürler
Ronins
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dizin sitelerine sitenizi eklediğinizde o linke tıklayıp da gelecek ancak pek çok dızın sıtesı fos.. o yuzden arastırın da oyle kayıf yaptırın.. boş backlınler almayın
1 kişi bu mesajı beğendi.
Immortal
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Medya Danışmanı
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tanıtım yazılarına siteniz ile ilgili anahtar kelimeler geçiyor ve bu anahtar kelimelere link veriyorlar. Daha sonra google bu yazıyı indexlediğinde sizin sitenizin bu anahtar kelimedeki degerı artıyor. Bunlar ha dedın mı olacak seyler degıl. zaman ve sureklılık gerektırır