lostyazilim

Karşılıklı reklam verenler buraya

2 Mesajlar 553 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

sovetski sovetski ♛ PHP ♛ Kimlik Onayı
  • Üyelik 03.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Yazılımcı
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad A** H**
  • Mesajlar 1205
  • Beğeniler 437 / 458
  • Ticaret 2, (%100)
Öncelikle konuyu buraya açmamın sebebi uygun başka bölüm bulamamda yani https://wmaraci.com/forum/reklam-alim-satim.html burada alım,satım ticari maksat var, bu konudaysa ücretsiz işler yapılacağı için uygun görmedim oraya ama yanlış yaptıysam konu taşınsın lütfen

Herkesin sitesinde boşta olan reklam alanları mutlaka vardır, "belki birgün" hayaliyle o kısımdan para kazanacağını bekleyen ama yıllarca o reklam alanını boşta saklayan. Her zamanda reklam işlerini parayla yapmak olmaz, **************larda var zaten insan güvenemiyor. En iyisi karşılıklı reklam bence. Benim gibi düşünenler konuya bu şablon altında bilgilerini yazsınlar lütfen. Bu işin maksatı herkes karşılıklı olarak hitlerini paylaşır böylecede hit sorunu azda olsa giderilmiş olur.

Site :
Kategori :
Günlük hit :
Reklam geçerlilik süresi :
Kabul edilen reklam türü :
Reklam alım durumu :

Reklam geçerlilik süresi kısmına karşı taraftan alınacak reklamın sitenizde ne kadar süreliğine kalacağını yazabilirsiniz. Kabul edilen reklam türü kısmınada banner - tanıtım yazısı - sadece link bunlardan birisini veya birçoğunu ekleyin ama fazla karışık olmasın karşı taraf anlasın diye.Reklam alım durumu kısmına ne zamana kadar reklam alacağınızı yazın. Eğer reklam kısmı dolduysa cevabınızı düzenleyerek dolu yazınki diğer üyeler p.m atmasın boşuna
Buradaki cevaplara bakarak reklam almak isteyen arkadaşlarda cevabın sahibine p.m yoluya ulaşabilir

LÜTFEN KONU DIŞINDA CEVAPLAR YAZMAYIN, KONUYU BALTALAMAYIN

blogagaci

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

blogagaci blogagaci Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 28.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek esnaf
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 413
  • Beğeniler 158 / 123
  • Ticaret 2, (%100)
Site : 1deliningunlukleri.blogspot.com (2 yıllık)
Kategori : kişisel blog
Günlük hit : (son 30 günlük ziyaretçi durumu)

Reklam geçerlilik süresi : 1 ay (uzun vadeli için görüşülebilir)
Kabul edilen reklam türü : 90*90 - 200*200 logo - link
Reklam alım durumu : müsait

Blog sayfam sürekli güncel ve yorum yapılan bir blog sayfasıdır. (%90 özgün içerikte diyebilirim)
sovetski

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al