Kimsenin begenmedigi Rusya, aylik 8 dolar full sinirsiz, akk falan yok. Gerce dunya uzerinde sadece Turkiyede var sanirim bu akk. Baska hic bir yerde gormedim :D
Anladığım kadarıyla ttnet'den illAllah etmiştiniz hocam.Hangi interneti kullanıyorsunuz şu an acaba bende ttnet den sözleşmemi iptal edicemde.
Ay sonunu bekliyorum. Hele bir yollasınlar bana faturamı da o zaman görüşcez kısmetse :)
Hangi saat, hangi cihazdan, hangi siteye girilmiş, ne kadar süre kalınmış tüm ayrıntılarını istiyorum dedim sevgili ttnet ekibine. Elbette dediler. Ancak ay sonunda fatura kesilince yollayabilirlermiş. Hiç umudum yok lakin sabırla ay sonunu bekliyorum.
Seodaddy teknik arızaya bile 1 ay içinde gelen bir şirket o kadar detaylı bir rapor gönderir mi bilemedim şimdi...
Gerçekten hiç umudum yok. Allah onları bildiği gibi yapsın. Müşteri kotalarını karaborsada sattıklarını düşünüyorum :) başka bir açıklaması yok çünkü. Birkaç gün kaldı ay sonuna bakalım ne yollayacaklar çok merak ediyorum. Kullanılmayan internetin ne gibi ayrıntısını iletecekler, dört gözle bekliyorum.