arkadaşlar programın adı traffic spirit internette her yerde var amacım arkadaşa zarar vermek değil fakat bu programla insanlara yarar dışında zararda veriyorsunuz
herkes şimdi kafasına göre anahtar kelime yazacak tamam o anahtar kelimeden sitenize gelecek hitler peki ya o anahtar kelime googlede siteniz için çıkmıyorsa googleden ban yiyeceksiniz adsense yada başka reklamlarınız varsa ha bunlar bide reklamada tıklamayacak e gösterim var etkileşim yok reklamdanda ban yiyeceksiniz
tamam bunları kabul ettiniz diyelim
bu programı 5 gün kullanın alexa değeri sitenizin artacaktır iyi yönde sonra bi şekilde programı kullanmayı durduracaksınız bu durumda alexa değeriniz eskisindende beter olacak
yok ben bu programı 2 ay kullanırım kardeşim diyorsanız onada sözüm var bu program bilgisayarınızda çalıştığı sürece arka planda sürekli başka insanların sitelerini ziyaret edecek çoğuda ****ografik siteler olacak ip niz banlanacak virüsünüz eksik olmayacak
ben sadece uyarıda bulundum kullanmak isterseniz tabikide beni ilgilendirmez ek olarak:
Ziyaretçi yoğunluğu olacağından bandwitch değerleriniz tavan yapar,cpu artar ve site suspended yer