-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Makale Yazarı
-
-
Ad Soyad
C** U**
-
-
-
Ticaret
61, (%95)
Merhaba arkadaşlar. Bir sorum daha olacak. Rekabet düzeyi orta olduğunu varsaydığımız, anahtar kelimelerinden birisi "Ne iyi gelir" olan bir sitenin, bu anahtar kelimede 1. 2. sayfalara gelmesi için kaç tane backlink gerekir size göre. Evet net birşey söylemek zordur ama bir tahmin yürütme fikir alma açısından soruyorum.
Birde diyelim ki "Diş ağrısına ne iyi gelir" şeklinde link olarak üst sıraya çıkarmak istediğimiz de kaç backlink gerekebilir. Yine kabaca sadece fikir ve tahmin. Teşekkür ederim.
Regex
SEO & Law Consultant
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
106, (%100)
Diğer konunuzda da söylediğim gibi net bir şey söylenemez.
Ayrıca hedef kelimeye göre çok aşırı bir değişkenlik gösterir. Yine ayrıca SEO'da sadece backlink değil iç optimizasyon da bir o kadar önemlidir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
BiELOF
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Makine Modelcisi
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Bir kelimede çıkmak için illaki link almanıza gerek yok.
SEO adına yapılan işlemlere dar bir açıdan bakmaktan vaz geçmek gerek.
Site içi düzenlemeler berbat = 500 link aldın. Çıktın diyelim ne kadar orada kalacaksınız?
Site içi düzenlemeler mükemmel= 0 link aldın. Çıktın diyelim ne kadar orada kalacaksınız?
Mantık yürütürseniz çözersiniz.
Google chrome açıp "görsellerde çıkmak" yazdığınız zaman web sıralamasında 9. sıra, görsel arama sonuçlarında 2.-3.4.-5. sıradaki resimler bana aittir. 6 gün içerisinde backlink alınmadan yapılan bir çalışmadır.
Bu işin ortalaması yoktur, domain, rekabet, aranma hacmi, ıvırı zıvırı bir sürü etkeni vardır. En etkili olan ise, arama motorlarının sevdiği şekilde sayfa içi düzenlenmesidir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Makale Yazarı
-
-
Ad Soyad
C** U**
-
-
-
Ticaret
61, (%95)
@bielof abi haklısınız ancak benim anlamak istediğim şey farklı. + Olarak görsellerde çıkmak daha kolay. Görsellerde çıkmak gibi bir arama sonucunda çıkmak daha basittir diye düşünüyorum. Ki Daha farklı önemli aramalarda ilk 10 sıra içerisine çok çıkmıştım eski sitemde. Ben işin backlink kısmını öğrenmek istiyorum yoksa farklı onlarca etken olduğu kuşkusuz :) teşekkür ederim.