vatoz419
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Ö** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Beyler, abiler;
Şimdi benim bir torrent sitem var.(adına gerek yok reklam olmasın). " torrent oyun indir " kelimesi ile ilgili 1 aydır aralıksız güncel oyun ekliyorum. Günde 2 tane oyun ekliyorum. Ve anahtar kelimelerimin hepsinde yaen oyunu eklerken "torrent oyun indir" kelimesini kullanıyorum ve yazıdada bold ve eğik olarak vurguluyorum fakat wm aracındaki sonuçlara göre sitem ilk 500 de niyeyse gözükmüyor sorun nedir ne yapmam lazım bilgisiolan acil söyleyebilirmi ??
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Proje Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
dostum sektörün çok yoğun olduğu için seo çalışması yaptırabilirsin.
http://www.alicankosedag.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Uzun vadeli mi SEO çalışmak istiyorsun yoksa hemen olsun bir güncellemede hooop güme gitsin olayını kabul ediyor musun
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
PHP
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Oyun ekliyorsun güzel hoş ama sadece oyun eklemekle olmuyor. Binlerce, yüzlerce torrent sitesi var günümüzde.
O eklediğin oyun, film vs her ne ise 300-500 kelimelik kendin makale yaz, özgün olsun. 1 ay boyunca devam et gör bakalım ne etkileri veriyor.
Hermes
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Seo | Sosyal Medya | Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
90, (%98)
Her eklediğiniz yazıya "torrent oyun indir" olarak etiket eklemeniz spam sayılır. Her yazıya sadece konusuyla ilgili etiketleme yapın.
Milal 2 tane oyun eklediniz; gta ve mario olarak. Bunları gta ve mario olarak etiketleme yapın. Siz ısrarla o kelimede yükselmek için her içeriğe " torrent oyun indir " yaparsanız google spam sayar. Yükselmenize izin vermez.
Sitenizi inceledim biraz. Bütün yazılarda hep aynı etiketler mevcut. Tüm yazılarını elden geçirin temizleme yapın. Google ne yaptığınız farkında olduğu için böyle şeylere gerek yok. Fayda değil zarar olur.
Sonuç olarak: Durmadan tekrar eden başlıklar ve etiketler "spam bir site" olarak algılanmanıza sebep olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
Profesyonel SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
1 - Siten ne kadar zamandır yayında?
2 - Kod yapısı SEO uyumlumu?
3 - Her eklediğin yazıya "torrent indir" mi yazıyorsun?
4 - tanıtım yazısı aldınmı?
5 - backlink durumun nedir?
6 - sitende kaç içerik var?
Bu bilgileri paylaşırsan net bilgi verebiliriz inşaAllah
Profesyonel SEO Uzmanı