sıçana mı cevap versem, konuyamı.
peki nasıl yaptın, anlat bakalım, boşver sıçanı :)
peki nasıl yaptın, anlat bakalım, boşver sıçanı :)
Yarın konu acacağım bu işle ilgili :)
Öncelikle üslupları düzeltirsek daha sağlıklı bir konu olur.
SEO konusunda rekabetli kelimelerin analizleri ve yolun çizilmesi öncelikle tecrübe gerektiriyor. Bu konuyu sadece SEO uzmanları mı biliyor? Tabi ki hayır. Araştırmayı seven herkes bu işi çözecektir.
Ama her işte olduğu gibi bu işte de tecrübe önemlidir. Herhangi bir başarısı olmayan insanların SEO uzmanı olarak geçinmesi de ayrı bir komedi. Daha önce ki yazılarımda yazdığım gibi herkes bu işi öğrensin. Öğrensin ki başarılı ile başarısız olan ayırt edilsin.
SEO konusunda rekabetli kelimelerin analizleri ve yolun çizilmesi öncelikle tecrübe gerektiriyor. Bu konuyu sadece SEO uzmanları mı biliyor? Tabi ki hayır. Araştırmayı seven herkes bu işi çözecektir.
Ama her işte olduğu gibi bu işte de tecrübe önemlidir. Herhangi bir başarısı olmayan insanların SEO uzmanı olarak geçinmesi de ayrı bir komedi. Daha önce ki yazılarımda yazdığım gibi herkes bu işi öğrensin. Öğrensin ki başarılı ile başarısız olan ayırt edilsin.
Geçenlerde belirlediğim kelime için 50 'tl lik bu forumda paket satın almıştım. iyi hoş güzel raporlarıda teslim etti eyvAllah dedim, 2-3 gün içinde kontrol ettim 300'lerde idi. 5. günde 500'den çıktı. site kayboldu resmen. raporlara baktığımda 3-5 işlem yapılmış bende dedim neden 3-5, neden 50-100 olmasın yaptım ve ilk 20'ye girdim kendi emeğimle. Bazı kişiler bu işte usta onlara lafım yok. Ama bazıları aldığı paranın hakkını vermiyorlar sözün onlara. usta olanlara değil.
Hocam güzel söylüyorsun hoş herşey ama, bu tarz konu açıyorsanız taktik vermeniz gerekiyor, yani burada yanlış anlamayın yada üstünüze alınmayın ama, burada insanlar " boş yapıyor, hava atıyor" gözüyle bakıyorlar.
Siz sadece şurdan şuraya getirdim diyorsunuz, taktik bekliyoruz :)
Siz sadece şurdan şuraya getirdim diyorsunuz, taktik bekliyoruz :)
Bunu güzel bi dille anlamanız beni memnun etti.
Yarın konu açarım hocam.