mevLutt
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
PC
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bu başlık altında yıllardır aklımda olan , çok kişiye sormama rağmen cevabını aklımda bir türlü kararlaştıramadığım bir soru sormak istiyorum.
Tamamen kişisel , gelir / gider kaygısı olmayan bir kişisel site için oynayacağım hedef kelimeler ne olmalıdır sizce ?
Kişisel blog / kişisel web günlüğü / kişisel günlük
Gibi olması gereken 3 kelimede oynamayı düşünüyorum . Bunlarda hedefe 2-3 ayda ulaşılabilir . Fakat ben daha fazla kelimede sıralamaya oynamayı düşünüyorum.
Sadece blog kelimesi üzerine yoğunlaşmayı da düşündüm . Hatta kararda verdim fakat bu kelimede sıralamayı zorlamak bildiğiniz üzere uzun zaman alacaktır. O zaman alırken kolay kelimelerde de zaman harcamak istiyorum ve soruyorum ;
Sizce tamamen kişisel bir blogta hangi kelimeler üzerine sıralamaya oynanabilir ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
öğretmenlik
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
hedef kelime sizin yazacağınız ve yoğunlaşacağınız konuya göre değişir. Mesela "köpek eğitimi" konusunda çok iyisiniz ve bu konuda yazacaksanız bu kelimeye oynayabilirsiniz. Ne yazacaksanız ona göre...
Öğretmenlikte.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Bu kelimeler yerine güzel bir sektör araştırması yapıp en çok araması olan sektör üzerinde kendinizi geliştirip o sektör hakkında yazılar yazarsanız hem kullanıcının aklında ki soruları cevaplarsınız hemde bu şekilde hedeflemiş olduğunuz bir alanda başarıya ulaşmış olursunuz hemde sektör hakkında geniş bir bilgiye sahip olup ileri seviyede danışmanlık yapacak seviyeye gelmiş olursunuz. Bence bu kelimeler yerine güzel bir piyasa araştırması yapmalısınız...
mevLutt
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
PC
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Araştırma yapardım aslında fakat artık günümüzde kişisel blog deyince de haber paylaşan kişiler akla geldiği için .
Benim açtığım site tamamen bir kişisel . Yani günlük yaşadığım olayları aktardığım veya o an hangi ruh aleminde isem sayıkladığım konular falan filan . O yüzden bu alanla ilgili araması olsun / olmasın değişik kelimeler lazım o yüzden burada danışmayı daha uygun gördüm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
MCPD
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
kişisel blog rekabetin bol olduğu bir kelime berkant konac, cağlar keskin ilk sayfadalar başarılılar şuan bnm kişisel blogum ise 28.sırada yetişmeyi planlıyorum onlara :)
1 kişi bu mesajı beğendi.