Bu yazımda sizlere kişisel blog sitelerinde ne tür yazılar yayınlanabileceğinden bahsedeceğim.Sitelere içerik eklerken veya içerik türünü seçerken bu yazıyı sitemde yayınlarsam ne kadar hit çekerim vs şeklinde düşünmek çok yanlıştır.

Özellikle son zamanlarda kişisel bloglar çoğaldı bunların kimisi oldukça başarılı bloglar ki bunuda gerçekten kişisel blog olmalarına bağlamak lazım kimisi ise ne yazacağını bilemeyen teknoloji yazıları,oyun dünyalarından kesitler,oyun hileleri haberler vb. paylaşan bloglar.Tabi bunları yayınlayıp yani kişisellikten çıkıpta başarılı olan bloglar yok mu elbetteki var ama istisna.

Eğer ısrarla bunları yayınlamalıyım diyorsanız güncel blog adı altında herhangi bir kategoriye uymayan bir domain işinizi görecektir.Kişisel blog yazmak biraz edebi kişilik ister.Kişisel bloga uygun içeriklerden bahsedelim biraz ;
Eğer şiir makale vs. yazıyorsanız bunları kişisel blogunuzda yayınlamanız uygundur.
Uzman olduğunuz bir konu varsa bu konuda anlatımlar yayınlayabilirsiniz.
Günlük hayatta yaşadıklarınızı yazabilir hatta blogunuza fotoğraf bölümü açıp oraya çektiğiniz veya beğendiğiniz fotoğrafları ekliyerek okurlarınızla paylaşabilirsiniz.

Yukarıdaki maddelere uyarak yazarsanız zaten zamanla okuyucu kitleniz oluşacaktır.


Kaynak: http://www.siberfelsefe.com/2013/06/kisisel-bloglara-ne-tur-icerikler-girilmeli.html#ixzz2dr6Wgaph