-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ü** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar
Bazı konu özgünleştirme programları, siteleri görüyorum.Konu özgünleştirmenin bir cezası var mı ? Yani makaleyi yazan kişi görürse bir şey yapabilir mi?
Konu her dil için geçerli.Yani sadece Türkçe değil.
+ Ben full özgünden yanayım.Ancak arada kaçamaklar olabilir :)
TecnoLobi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Dunyada cezasi olmasa bile kul hakkindan oteki tarafta cezandirilirsin ha bana bu dunyayi anlat dersen guzel bi spin ile degisirse zannetmiyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ü** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Konu tek kul hakkı ise çok sıkıntı olmaz herhalde.Çünkü çok fazla var böylesi :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ü** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kul hakkından daha büyük kötülük yok ama dediğim gibi öyle olsa haber siteleri kuranların yatacak yeri yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
I** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bir yaptırım veya cezası yok sadece okuyucuya kalitesiz bir yazı sunmus oluyorsun. Hitap ettiğin kitle ve dil cok onemlı bu konuda. Örneğin spinli ingilizce yazıyı hindistan pakistan bölgesinden biri okurken sıkıntı çekmez sonucta ana dili değil ama tutupta spinli yazıyı bir ingiliz okumaz
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ü** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bir yaptırım veya cezası yok sadece okuyucuya kalitesiz bir yazı sunmus oluyorsun. Hitap ettiğin kitle ve dil cok onemlı bu konuda. Örneğin spinli ingilizce yazıyı hindistan pakistan bölgesinden biri okurken sıkıntı çekmez sonucta ana dili değil ama tutupta spinli yazıyı bir ingiliz okumaz
Merhaba İsmet :) Kalitesiz derken şöyle düşünmüştüm bende zaten.Makaleyi özgünleştirip düzenlemeyi.Yani anlatım bozukluğu olmayacak.Bu şekilde sorun olmayacaksa %20 oranda kullanılabilir o zaman
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ü**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Kardeşim site adresini verde bizde senin yazıları alalım bizim yabancı sitelerimize çekelim hemen. %20 oranda yaparız merak etme.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ü** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kardeşim site adresini verde bizde senin yazıları alalım bizim yabancı sitelerimize çekelim hemen. %20 oranda yaparız merak etme.
Şöyle bir söz vardı.
' En yeni fikir, eski bir fikrin yeni elbise giymiş halidir. '
Yani diyeceğim bu webmaster aleminde %100 özgün olan çok az.Yani büyük projeler neysede diğerleri çoğunlukla alıntı yapıyor.Alıntı derken konuyu oku, kendi cümlelerinle yaz.Bu da bir nevi özgünleştirme.
Kısacası, ben şuan yapmıyorum.Sadece sordum.Ki yapılmasıda kötü bir şey değil.Milyonlarca site var.Çoğunluğu bu şekil gidiyor zaten.Hadi web sitesinden yapmasalarda, kitaplardan-dergilerden-ansiklopedilerden yazıyorlar.Kimse inkar edemez zaten. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ü**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
" Başkası yapıyor diye bizde yapmak zorunda değiliz. "
'Konuyu oku, kendi cümlelerinle yaz.' Ben bir çok yazımı bu şekilde yapıyorum. Kimse doğuştan her şeyi bilemez. Okuyarak, bilgi edinerek, tecrübe ediniyoruz daha sonra bunları kendimiz kaleme alıyoruz. Sende bu şekilde yapabilirsin.