Özgünleştirilmis bir yazıdır. Kaldırmanız gerekmez
Yeniden yayınlıyorum hocam yorumunuz için teşekkür ederim
Ek Olarak:
OğuzhanÖzer adlı üyeden alıntı
Ben olmasam kaldırmazdım. Eko virüsünü arkadaş mı tespit etti? Sen ne güzel bir şey yapmışsın,Kendin derleyip yayınlamışsın.
Sağolun hocam zaten tekrar yayınlıyorum şimdi
Ek Olarak:
kaldırmana gerek yok hocam sen özgünleştirmişsin :)
Hocam bende öyle düşünüyodum da arkadaş 2-3 kelime değişmiş gerisi kopya diyince sormak istedim sağolun yardımlarınız için
Ek Olarak:
siteniz büyüdükce bunu diyen çok olur hocam aldırma sen onlara bak benim siteye www.kombi-klima-servisi.com bir kişi bile kopya icerik diyemez :D
Hocam en sevmediğim şey de bu işte insanların boş boş konuşmalarıyla ve çekememezlikleriyle uğraşmak. bu arada yazı tekrar yayında yorumunuz için teşekkür ederim
Ek Olarak:
Hocam ben olsam asla kaldırmazdım. Sonuçta kendi cümlelerim var. Gören de diğer site haberi başka sitelerden görüp de yazmıyor sanır ���� ben olsam yazıyı tekrar ekler aldırış etmez idim.
Şu an dediğinizi yapıyorum :D
Ek Olarak:
hocam adsense kabul etmedimi basvurmadinizmi zamani gelmis icerikler guzel aslinda
sağolun hocam daha başvuru yapmadım. Açıkcası içerikleri yetersiz görüyordum. :D
Ek Olarak:
Kopya içerik iddiasında bulunan şahıs webtekno özentisi sanırım. Kişi karşısındakini kendi gibi bilirmiş. Rengi bile webteknoya benziyor sitenin.
Kişi karşısındakini kendi gibi bilirmiş. Bu lafınızda cuk oturdu gibi oldu :)
Ek Olarak:
Hocam kopya içerik iddasında bulunan kişi w4r3z tema kullanıyor şikayet ederek 2-1 öne geçebilirsin :D
ahhaha w4r3z tema kullanıp bana bunu diyorsa oda kendi ayıbı artık :D
Ek Olarak:
Yeninesil44 adlı üyeden alıntı
sizin kaynaklarınızda güzelmis hocam :9Kaynak: wmaraci
wmaraci yaziları çok hoşuma gidiyor hocam napalım :D wmaraci güzeldir :D