Ucantereyagi adlı üyeden alıntı

Özgünleştirilmis bir yazıdır. Kaldırmanız gerekmez

Yeniden yayınlıyorum hocam yorumunuz için teşekkür ederim

Ek Olarak:

OğuzhanÖzer adlı üyeden alıntı

Ben olmasam kaldırmazdım. Eko virüsünü arkadaş mı tespit etti? Sen ne güzel bir şey yapmışsın,
Kendin derleyip yayınlamışsın.

Sağolun hocam zaten tekrar yayınlıyorum şimdi

Ek Olarak:

tecnomedya adlı üyeden alıntı

kaldırmana gerek yok hocam sen özgünleştirmişsin :)

Hocam bende öyle düşünüyodum da arkadaş 2-3 kelime değişmiş gerisi kopya diyince sormak istedim sağolun yardımlarınız için

Ek Olarak:

muratx adlı üyeden alıntı

siteniz büyüdükce bunu diyen çok olur hocam aldırma sen onlara bak benim siteye www.kombi-klima-servisi.com bir kişi bile kopya icerik diyemez :D

Hocam en sevmediğim şey de bu işte insanların boş boş konuşmalarıyla ve çekememezlikleriyle uğraşmak. bu arada yazı tekrar yayında yorumunuz için teşekkür ederim

Ek Olarak:

Shooter adlı üyeden alıntı

Hocam ben olsam asla kaldırmazdım. Sonuçta kendi cümlelerim var. Gören de diğer site haberi başka sitelerden görüp de yazmıyor sanır ���� ben olsam yazıyı tekrar ekler aldırış etmez idim.

Şu an dediğinizi yapıyorum :D

Ek Olarak:

aly064 adlı üyeden alıntı

hocam adsense kabul etmedimi basvurmadinizmi zamani gelmis icerikler guzel aslinda

sağolun hocam daha başvuru yapmadım. Açıkcası içerikleri yetersiz görüyordum. :D

Ek Olarak:

ReklamKap adlı üyeden alıntı

Kopya içerik iddiasında bulunan şahıs webtekno özentisi sanırım. Kişi karşısındakini kendi gibi bilirmiş. Rengi bile webteknoya benziyor sitenin.

Kişi karşısındakini kendi gibi bilirmiş. Bu lafınızda cuk oturdu gibi oldu :)

Ek Olarak:

enginlerajans adlı üyeden alıntı

Hocam kopya içerik iddasında bulunan kişi w4r3z tema kullanıyor şikayet ederek 2-1 öne geçebilirsin :D

ahhaha w4r3z tema kullanıp bana bunu diyorsa oda kendi ayıbı artık :D

Ek Olarak:

Yeninesil44 adlı üyeden alıntı

sizin kaynaklarınızda güzelmis hocam :9
Kaynak: wmaraci

wmaraci yaziları çok hoşuma gidiyor hocam napalım :D wmaraci güzeldir :D