-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Özgünlük özgünlük diye diye yazı yazamaz bir şey paylaşamaz hale geldim. Bunu nasıl aşarım arkadaşlar.
www.antiksirlar.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Wordpress Geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
Ö** Y**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Siz özgün yazan taraf mısınız kopya yapan taraf mı?
Aykut
Yaşa Mustafa Kemal Paşa
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Hali hazırda bulunan makaleleri özgünleştirebilirsiniz...
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
bu düşünce ile içerik üretecekseniz bu işi yapmayın insanlara faydalı olmaya çalışın google ye yönelik değil google bunu istiyor zaten faydalı olsun istiyor.
bir yerden bir konu hakkında esinlenebilirsiniz referans verin en olmadı ayıp değil ya
Sercecik
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Üniversite öğrencisi
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
özgün yazan adam korkmaz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
55 / E
-
Meslek
Haber Editörü
-
-
Ad Soyad
L** G**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Özgünlük vasfı her nedense bizim ülkemizde yaygın bir şekilde belirli bir içerikten veya sayıca fazla içeriklerden esinlenmek yoluyla ortaya konulan çalışma olarak algılanıyor ve bu yönde de site sahipleri tarafından talep edilerek siparişler veriliyor. En temel yanlış da zaten burada yapılıyor. Başarılı site yönetimi noktasına erişen girişimciler ve uygulayıcılar ise olması gereken doğruyu uyguladıkları için yükseliyorlar, talep görüyorlar ve de doğal olarak kazanıyorlar.
Peki özgün içerik nedir aslında ? Herhangi bir konu hakkında yeterliliğe sahip olmanın haricinde aslında tam anlamıyla özgün diye tanımlanan her çalışmanın ilk sahibinin sizin olması anlamındadır bana göre. Uç bir örnekle açıklamak gerekirse; yavru kedi davranışları üzerine bir makale düşünün. Öncelikle bu konuda makale hazırlamanın 2 şekli söz konusu olabilir. Birincisi akademik bir makale ve ikincisi ise tamamen kişisel gözlemlere dayalı ve blogger tadında bir makale.
Buna diğer uç bir örnek ise; 'İzafiyet Teorisi'ni düşünün. Sizce bu konuda en özgün içeriği kim hazırlayabilirdi yeryüzünde Albert Einstein'dan başka ? :) Sonsuz özgünlük ben buna diyorum. Bunun haricindekiler tamamen esinlenmeden başka bir şey değildir. Tabi internet dünyasındaki içeriklerin ağırlıklı bir kısmı; Google açısından özgünlük kriterlerine göre hazırlandığını da belirtmek lazım son olarak :)
Not: Yukarıdaki anlatım özgünlük hakkında tamamen kişisel fikirlere dayanan ve 185 kelimeden oluşan %100 özgün bir makaledir :)