-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba arkadaşlar wp yemek tarifleri sitesi aliyorum ama içinde150 adet kopya iiçerik var. Sizce bunlar ilerde adsanse ve site acisindan zararli olur mu ? Bunlari silmelimiyim?
Güncel Teknoloji Blogu '' gunceltekno.com ''
bloggerim
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** H**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
eğer alıntı yaptığın siteyi google indexlemişse adsenseye kayıt olamazsın. 2008 yılında olsaydık silmene gerek kalmazdı ama 2014 yılındayız maalesef :/
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Teknik Destek Operatörü
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Hocam siz o kopya içerikleri özgünleştirin. Belli bir zaman sonra alırsınız. O konuda merak etmeyin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam silixegim indexler 1 ay sonra giderse. Sıkıntı olur mu ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Teknik Destek Operatörü
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Hocam siz bunlarla kafanızı yormayın. Kopya içeriği olan sitelerde yapılacak en güzel şey içeriği özgünleştirmektir. Başlık , link yapısı aynı kalsın. İçeriği özgünleştirin yeterli. Silmeyin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
OrhanYayla adlı üyeden alıntı
Hocam siz bunlarla kafanızı yormayın. Kopya içeriği olan sitelerde yapılacak en güzel şey içeriğiadsenseştirmektir. Başlık , link yapısı aynı kalsın. İçeriği özgünleştirin yeterli. Silmeyin.
Hocam sitede 150 yazi var site indexi 188 sizce bu siteyi almali miyim. Yazilari ozgunlestirsem sorun ortadan kalkar mi ? adsense ilerde sorun falan cikarir mi ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Teknik Destek Operatörü
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Hocam özgünleşirse yazılar sorun çıkartmaz paşalar gibi alırsınız belki biraaz geciktirir ama illa ki alırsınız. Size tavsiyem alıcaksanız fazla para vermeyin domain çok iyi olmadıkça. Yada zaten sitede adam akıllı içerik yokmuş kendiniz açın sıfırdan.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Security Asist.- Bilg. Müh.
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Ben yaşadım hocam. 7.gün yani bugün kayıt ettirdim adsenseye tüm içeriklerle oynama yapıp genel olarak içeriğini değiştirdim tabi bunun yanında özgün makalelerde yazdım.
furkansandal.com | Site Sunucu Güvenliği, Ağ Güvenliği, Bilgi Güvenliği | hukukigelisim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
RunAway adlı üyeden alıntı
Ben yaşadım hocam. 7.gün yani bugün kayıt ettirdim adsenseye tüm içeriklerle oynama yapıp genel olarak içeriğini değiştirdim tabi bunun yanında özgün makalelerde yazdım.
Yani sorun yasadiniz mi hocam ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Security Asist.- Bilg. Müh.
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Tabiki kesinlikle alıntıyla alakalı oluğunu düşünüyorum. Alıntıyı kaldırdığım zaman onaylandım.
Ek Olarak:
Birde hepsini silmenize gerek yok son 7-8 içeriği kendiniz yazın 150 ye yakın dediğiniz içeriğin bazılarının içinde adı vs değiştirerek yayımlarsanız bir sorununuz kalmayacaktır diye düşünüyorum
furkansandal.com | Site Sunucu Güvenliği, Ağ Güvenliği, Bilgi Güvenliği | hukukigelisim.com