Merhaba dostlar nasilsiniz , malum herkes evde , iyi de bu cunku hic anlayamadigimiz degisik bi virus var ortalikta
her ne kadar cahil arkadaslarin , virus yok gorunmuyo demesine ragmen cok zor zamanlardan geciyoruz ..
oncelikle umarim herkes iyidir
ben su an japonyada yasiyorum ve ogretmenim burda.. su an okulum kapali maas alamiyorum ama idare ediyorum bi sekilde.

simdi konusmak istedigim seyler oncelikle test meselesi
kesinlikle test olmak cok onemli !
cunku hastalik aslinda hemen ya da herkesi oldurmuyor , olay erken teshiste
almanya ve japonyadaki en iyi yapilan sey bu aslinda
almanlar kim isterse veya suphelenirse test yapiyorlar , bu sekilde erken teshis oluyor ve hemen mudahale edilip tedavi orani yukseltiliyor..
2.si japonya su an biraz insanlar relax hale gecse de burda iyilestirme orani cok iyi
sanirim japonyada 1 2 ilac su an kullaniliyor
direk olarak koronaya iyi geliyor yada onun icin diyemem ama cok iyi oran var olen kisiler hepsi 80 yas ustu burda!
3.karantina tabiki onemli ancak disari cikip kosmak, yurumek te herhangi bi sakinca yok tabi insanlarla etkilesime girmezseniz ...

su an burdayim , uzun zamandan beri ve uzun zamandir (5 yil ) ilk kez yaziyorum aslinda turkce
devamli japonca ve ingilizce kullaniyorum hayatimda yani demek istedigim yazim kurallari icin beni affedin
burdan bana sorular sorabilir yada sizde bilgi paylasiminda bulunabilrsiniz
gun destek gunu

saygilar