-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
ÖĞRENCİ
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Yıllarca hack forumlarında yer aldım saldırı timlerinde yer aldım. Hack boş kardeşim pentester seviyesine gelirsen şirketlerde çalışabilirsin. Bence onun yerine yazılım öğrensen daha iyi olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Professional SEO Expert
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
Hocam sektör hakkında bilgisi olmayanlar geçip bence bir beyin fırtınası yapmalısınız kendi sektörünüzü kendiniz oluşturun kendinize güveniyorsanız bundan 8 öncesine kadar türkiyede SEO Bu kadar önemlimiydi tek bir firmanın atılımıyla oldu Türkiye'de SEO sektörünü kurdular birçok insan 10-15 yıllık deneyim fln der onlar hikaye sizinkide o hesap millet ne derse desin hikayeden başka birşey değil yapacak olan sizsiniz iyi bir blog açın günlük yazı girin güvenlikle alakalı ama sıkıcı değil testler analizler paylaşın güvenliğin önemini bir e kitap yazın sektör ve çevre oluşur geç adsense hemde normal güvenlik işi olarak teklifler gelecektir devamı gelirse kurumsallaşırsınız :)
Eflaki
Ekşi Sözlük
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
K** D**
-
-
-
Ticaret
162, (%100)
Cw üyesi ol, varsa insan kaynaklarına konu açıp yazabilirsin. Yardımcı olurlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@muhammedavci Hocam gerçekten çok güzel fikirler bunlar fakat şuan hacking forumu oluşumu içerisindeyim bu sözleriniz beni ikileme soktu forumu kapatıp kapatmama konusunda. :)
Eflaki hocam 2013 ten bu yana CW üyesiyim çok sağlam bir hacking forumudur.
NETEOR
neteor.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
hocam farklı bir öneri vereyim, şirketlerde IT olarak işe başlayabilirsiniz. elinizde gerekli sertifikalar varsa sizin için çok kolay olacaktır. böyle sanaldan 3,5 siteye üye olupta bişeylerin olmasını beklemeyin. hacking forumları falan hikaye. zaman kaybetmekten başka birşey olmaz sizin için. bir şirkete girin çalışın derim. yeni ve büyük ölçekli firmalar sistem yöneticisi aramakta. zaten kendinizi anlattığınız gibi birşeyseniz mutlaka çevreniz vardır, fakat Zonguldak'ta iş gücü nedir bilemem, ben yaşadığım şehir Ankara için konuşuyorum.