-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar. Özellikle download sitelerinde bahsi geçen kurulum başı kazanç sistemi ne oluyor?
Sahte download butonları ile kullanıcıya dosya mı indirtiliyor? Exe uzantılı otomatik dosya inmesi mi oluyor? Yoksa kullanıcıya sunduğüm dosyanın inmesi mi sayılıyor?
Yani neyin kurulumu anlayamadım biraz yeniyim reklam kazancı konusunda aydınlatan olursa sevinirim. Teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
I** T**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Kurulum başı kazanc dediği şey
Özel referer linklerden indşrme sağlanıyor : misal senin pid numaran 1253
download.php?id=1253 den indirilen program başına kazanc veriyor ama buda reklam platformuna göre değişiyor
Bazıları indirme başına vere bilir bazılarıda programı indirdikden sonra kurma başınada vere biliyor
Cohunlukla indirme başına oluyor çunki bazı şirketler o kadar detaylı takip yapmıyor yani hangi şirketle çalışacağına veya hangi şirketin reklamın alacağına kalmış
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Peki hocam bu indirilen xxxxx.exe adlı dosya ne dosyası oluyor? program mı? virüs mü? bir de download edilecek dosya örnek veriyorum harry potter 720p film indir dosyası ise, bu sahte download butonuna basınca harrypotter729pfilmindir.exe olarak iniyor yanlış görmediysem. bunu kurunca virüs mü yükleniyor kullanıcıya?
yani bir kullanıcı buna maruz kaldıktan sonra tekrar o siteye girmez ki?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
satış
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu aralar googleden sık sık mesaj alıyorum. Yeni düzenlemeyle beraber artık sahte indirme reklamları dolayısı ile siteniz ceza alabilir diye. Üstelik öyle bir reklamda kullanmıyorum fakat sitem kullanmaya çok müsait fakat hem ziyaretçi sadakati hemde go(t)ogle korkusu uzak duruyorum. Bence sende durmalısın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-