-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Lojistik
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar, Amerika/Los Angeles merkezli yeni bir yazili dergi cikartiyoruz. Dergimiz ingilizce olarak yayin verecektir. Su anda web sitemizi hazirliyoruz fakat .la uzantili alan adinami kursak yoksa .com'a mi kararsiz kaldik! Sizce hangisi olmalidir?
dipnot: Arkadaslar kusura bakmayin buradaki klavyelerde Turkce karakter olmadigi icin kullanamadim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Derginiz Los Angeles'a özel olacaksa yani o yöreye ait bir dergi olacaksa .la tavsiye ediyorum.Tüm Dünya'yı ilgilendiriyorsa .com tavsiye ederim.Bu arada .la sanırım Los Angeles oluyor başka bir anlamı varsa direk com açın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Tüm Amerika'yı kapsıyorsa ben .com tavsiye ediyorum ama tabi siz bilirsiniz.
ugly
öğrencilik
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrencilik
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
önemli bir proje ise bütün alan adlarını alıp com yönlendirin bence. Com yönlendirmek istemezseniz de us bana daha mantıklı geliyor :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Size tavsiyem .com alın eğer kafiyeli ise .lada alabilirsiniz ama size tavsiyem .com daha prestijli görünürsünüz
Plain
Freelancer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
Bence .co .la .us ve .com alan adını alın. Siteyi .com a kurun ( google com'u daha çok sever ve daha yaygın bir uzantıdır) diğer domainlerden de yönlendirme yapın.
Ayrıca eğer bütceniz büyükse ve büyük bir projeyse kopyalanmasını engellemek için .net ve .org u da alabilirsiniz :D Ama biraz fazla kaçtı :D la ve com alsanız yeter aslında.