KralFx
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
105, (%100)
Arkadaşlar s,a;
Henüz yılbaşında almış olduğu Toshiba laptop un ekranı 10 dakika çalıştıktan sonra titremeye başlıyor alt taraftaki başlat menüsü yukarıya doğru titriyor. Ne kadar açık kalırsa titreme o kadar artıyor. Nedir bunun sorunu acaba ? Ekran kartı vs mi gidik ? Garantiye giriyordur sanırım benden kaynaklı bir durum değil çünkü. Ayrıca pazar günü 10 günlüğüne köye gidicem beni orada idare eder mi acaba yoksa ekran komple gider mi bilemedim. İşim gereği günün minimum 5 saati köyde de kullanmak durumundayım inşallah yarı yolda bırakmaz bizi
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Hocam sorununuzun aynısı bende vadı, fakat benimki HP modeldi. Teknik servise göndermek zorunda kaldım, benimki sizinkine oranla daha fazla hareket ediyordu çünkü. Şansıma yeni bir üst model gönderdiler. Köyde idare edebileceğiniz bir bilgisayar bulursanız tavsiyem teknik servise göndermeniz olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
1-ilk olarak ekran kartı driver sorunu olabilirmi diye düşünüyorum windows 10 kendiliğinden güncelleme yapıyor bazen windws tarafından yüklenen ekran kartı driver sıkıntı yaratabiliyor.
2- Ekran led olması ve led ampul bağlantı ucları açıldıktan belli süre sonra aşırı ısınıp bu sorunu yaratıyor ve ekran alt kısımları yani alt çıtalara doğru elini getirdinmi ısınmayı fark edebilirsin, bu sonra bi zaman sonra ekranın tamamen kararmasına sebep olabilir.
3- Laptop kullanımı yanlış şekilde yürütüldümü yani yastık yırgan gibi yumuşak ve altını kapatıcı cisimler ile kullnıldımı içerideki haanın dışarı değil tekrar içeri girip aşırı ısınma sonucu ekrankartı çipi aşırı ısınıp lehimlerin erimesine ve bunun sonucu aniden kapanma resetleme gibi arızalara veya ekrana mavi yazı gelip hata vermesine sebep olabiliyor.
Tavsiye ; kesinlikle garanti kapsamı içinde servisine yollayın.