lostyazilim
tr.link

Laptop Ekranında Titreme Sorunu

4 Mesajlar 1.404 Okunma
acebozum
tr.link

KralFx KralFx WM Aracı E-Mail Onaysız
  • Üyelik 02.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek tasarımcı
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 2408
  • Beğeniler 815 / 525
  • Ticaret 105, (%100)
Arkadaşlar s,a;

Henüz yılbaşında almış olduğu Toshiba laptop un ekranı 10 dakika çalıştıktan sonra titremeye başlıyor alt taraftaki başlat menüsü yukarıya doğru titriyor. Ne kadar açık kalırsa titreme o kadar artıyor. Nedir bunun sorunu acaba ? Ekran kartı vs mi gidik ? Garantiye giriyordur sanırım benden kaynaklı bir durum değil çünkü. Ayrıca pazar günü 10 günlüğüne köye gidicem beni orada idare eder mi acaba yoksa ekran komple gider mi bilemedim. İşim gereği günün minimum 5 saati köyde de kullanmak durumundayım inşallah yarı yolda bırakmaz bizi

elektronikssl
webimgo

TeyzenTevfik TeyzenTevfik Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 193
  • Beğeniler 38 / 39
  • Ticaret 8, (%88)
Hocam sorununuzun aynısı bende vadı, fakat benimki HP modeldi. Teknik servise göndermek zorunda kaldım, benimki sizinkine oranla daha fazla hareket ediyordu çünkü. Şansıma yeni bir üst model gönderdiler. Köyde idare edebileceğiniz bir bilgisayar bulursanız tavsiyem teknik servise göndermeniz olur.

bayNOKTA bayNOKTA Ya İstiklal Ya Ölüm Kullanıcı
  • Üyelik 26.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 53 / E
  • Meslek Bilişim
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** T**
  • Mesajlar 55
  • Beğeniler 30 / 11
  • Ticaret 0, (%0)
1-ilk olarak ekran kartı driver sorunu olabilirmi diye düşünüyorum windows 10 kendiliğinden güncelleme yapıyor bazen windws tarafından yüklenen ekran kartı driver sıkıntı yaratabiliyor.
2- Ekran led olması ve led ampul bağlantı ucları açıldıktan belli süre sonra aşırı ısınıp bu sorunu yaratıyor ve ekran alt kısımları yani alt çıtalara doğru elini getirdinmi ısınmayı fark edebilirsin, bu sonra bi zaman sonra ekranın tamamen kararmasına sebep olabilir.
3- Laptop kullanımı yanlış şekilde yürütüldümü yani yastık yırgan gibi yumuşak ve altını kapatıcı cisimler ile kullnıldımı içerideki haanın dışarı değil tekrar içeri girip aşırı ısınma sonucu ekrankartı çipi aşırı ısınıp lehimlerin erimesine ve bunun sonucu aniden kapanma resetleme gibi arızalara veya ekrana mavi yazı gelip hata vermesine sebep olabiliyor.
Tavsiye ; kesinlikle garanti kapsamı içinde servisine yollayın.

KralFx KralFx WM Aracı E-Mail Onaysız
  • Üyelik 02.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek tasarımcı
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 2408
  • Beğeniler 815 / 525
  • Ticaret 105, (%100)
TeyzenTevfik malesef hocam bunun beni idare etmesi lazım dönünce yollayabilirim anca. Vallahi iyiymiş bana da yenisini yollasalar keşke :)

Ek Olarak: @[bayNOKTA](userid:25090) tesekkurler hocam bilgilendirme için. Aynen aslında dün gece bi güncelleme yükledi baygada sürdü ondan sonra oldu sanırım bu olay ama ekran kartı sürücüsnü manuel yükledim setup ı çalıştırınca sizinkiyle uyuşmuyor dedi yanlış mı indirdim acaba anlamadım
TeyzenTevfik

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al