-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi - Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Merhaba arkadaşlar;
Ligtv.com.tr adresinde yayınlanan maç özetlerini bilirsiniz. Bende maç özetleri üzerine bir site kurdum ve spor toto süper lig'in maç özetlerinide paylaşmak istiyorum. Tamam telif hakkı var tabikide, bana sıkıntı çıkarabilir ama aklımda iki yöntem var. Sonuçta film siteleride bunu yapıyorlar.
1. yöntem: videoları idm(Internet Download Manager) ile indirip, direk Youtube'a yüklemek ve oradan paylaşmak.
2.yöntem: videoları idm(Internet Download Manager) ile indirip, mail.ru üzerinden upload yapıp, videolara player ekleyerek siteye eklemek.
Sizce hangisi daha faydalı olur? Bir farkı olur mu?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
434, (%100)
1. yöntem %90 başarısız olacaktır. Youtubede yayınlarken sürekli hata alırsınız. 2. yöntem daha mantıklı. Ancak kısa süre sonra telif hakkı sıkıntısı çıkacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam lig tv bu ; benim 7 yıl önce lig tv yayın sitem vardı justin tv üzerinden vs. ondan sorun çıkmadı maç özetleri yayınladım 2 hafta sonra mail geldi , ee hukukçu olduktan sonrada bıraktım tabi ki bu işleri :)
Hukuki Sorunlarınız İçin Pm Atabilirsiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
stiltasarım adlı üyeden alıntı
Fikrinizi paylaştığınız için teşekkürler hocam.
Ek Olarak:
Anladım hocam. Yani 2. yöntemle dahi yapsam, Lig TV direk mail gönderecek. Peki maili ne olarak gönderiyorlar? Yani haber veriyoruz, silin cinsinden mi? yoksa direk şikayet mi ediyorlar?
kurallara uymuyorsunuz diyor ; ihtarname tarzı yani önce bilgilendiriyor uymazsa dava ediyor ama maili farzedelim ki görmedin trilyonlarca cezaya çarptırılabilirsin Allah korusun o yüzden hiç girme derim
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
stiltasarım adlı üyeden alıntı
Hocam peki acunn.com 'da da yayınlanıyor bu özetler. Acun belli bir ücret mi ödüyor yoksa direk lig tv'nin playerını çekmiş. Ondan mı koyabiliyor?
zannımca bir ücret ödüyordur hocam , yoksa kurallar herkese geçerli
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Ödüyor tabiki, 1. yöntemi ben denedim özet değil 1 gol upload ettim 30 dakika içinde ihtar geldi video silindi.
ETC Mobile Apps
Mobil uygulama yapılır.